blog — edelstenen RSSKristallen voor herfst

Herfst is het seizoen van vertragen, oogsten, overvloed en dankbaarheid. We denken na over wat we in de zomer hebben bereikt en hoe dit ons de komende maanden en de winter zal ondersteunen. Je kan het ook de tijd van zelfreflectie en overgang noemen. Maar herfst is ook het seizoen van loslaten. Zelfs de natuur doet eraan mee. Want in herfst laten bomen hun bladeren los. En in een spectaculaire kleurweergave. Vele van ons houden toch veel van deze tijd van het jaar.  Kristallen voor herfst  Er zijn veel kristallen die dit seizoen vertegenwoordigen of die je kunnen ondersteunen tijdens deze fase van het jaar. Ik heb ze hier op een rij voor jou. Je kunt deze stenen als sieraden...

Lees verder
Geel calciet

De yellow Flavor  ketting is gemaakt van een RVS ketting met een  ruw gele calciet hanger. Het is een nieuwe aanwinst in de Beau Accessoires collectie. Een mooie gele steen, je kan het ook de zonnestraal noemen, want het heeft een mooie gele kleur die precies op een zonnestraal lijkt.

Lees verderEdelstenen als een reis buddy!

We zijn in Juli! In Juli begint alle leuke vakanties dus iedereen is aan het voorbereiden voor de vakantie periode. Als het goed is staat heel veel al klaar voor de vakantie avonturen. Ik dacht misschien een goed moment om het over kristallen te hebben die je als reisbuddy mee kan nemen op reis.

Lees verderTop 3 best bekeken video

Zoals je weet maak ik ook YouTube video. En daar geef ik ook veel informatie over edelstenen. Alles wat ik leer deel ik in de video´s. En ik maar ook video´s over hoe ik kristalen in mijn leven toepas. En wat ik altijd belangrijk vind en andere ook mee geeft. is volg je intuïtie. 

Lees verder