Feest dagen gift guide


Met liefde een mooie cadeau uitkiezen voor jezelf of voor een geliefde. Het nieuwe jaar starten met voor jezelf zorgen, door meer balans te vinden en meer rust te creëren, met de steun van de kristallen. Daarom ook een perfecte cadeau voor de feestdagen. De mooiste edelstenen voor in huis, voor je sacred place. En de mooiste en meest speciale sieraden van edelstenen met hun mooie betekenis. Perfecte cadeau om aan iemand te laten weten dat je aan ze denkt.

 De gouden driehoek deze kristallen hebben allemaal bijzondere eigenschappen maar vullen elkaar ook op een bijzondere wijze aan. Wil je de magie van de gouden driehoek zelf ervaren? klik hier voor jouw unieke ervaring.

 

Ben jij opzoek naar meer balans in je leven, of wil je een geliefde een cadeau geven waarbij ze ondersteund worden, om meer balans te krijgen in hun leven. Dan zijn deze 2 kristallen perfect daarvoor. Deze prachtige seleniet hart. Seleniet schenkt rust in het leven, brengt balans en het is een kalme steen die diepe rust geeft. 

Dan heb je ook een prachtige ketting met een initiaal van een geliefde en met een regenwoud jaspis. De regenwoud jaspis ondersteund alles dat groeit en bloeit. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest.

 

Selfcare betekent liefdevol zorgen voor jezelf, een van de mooiste geschenken die je jezelf of een geliefde kunt geven. Is deze self-care set.

Inhoud:

1x guasha massage schraper

1x Een geknoopte rozenkwarts armband gemaakt door mij.

1x olie roller gemaakt door Anne Budding.

1x affirmatiekaart

1x palo Santo om je set te reinigen

Wil jij deze decembermaand een cadeau geven vol liefde en betekenis? Klik hier voor de selfcare set.