Gepersonaliseerde edelsteen set


Een sieraad set helemaal naar jouw wensen en behoefte.  Ja het is nu mogelijk bij Beau Accessoires.Er staan al drie samengesteld setjes in de shop, en dat is de kalmte treasure box, de zelfvertrouwen treasure box, de nieuw begin edelsteen set. en de chakra set.  Maar nu heb jij de mogelijkheid om naar jouw behoefte een edelstenen set samen te stellen. Het kan een mix zijn van edelstenen alleen of je kan het combineren met sieraden. 

 

Hoe wordt het samen gesteld?

Dat doe ik door middel van een reading waar ik gebruik maakt van een edelstenen kaartendek. Als jij vragen hebt die ik mee kan nemen in de reading, dan neem ik die natuurlijk ook mee. Na de reading ontvang je een pdf bestand met de 3 edelstenen en de omschrijving/werking van elk steen. En omdat affirmatie heel krachtig is om in combinatie met een edelsteen te gebruiken ontvang je ook  een affirmatie die bij je set  past. 

 

Wat zit er in de prijs van de edelstenen reading?

Je betaald €10,00 voor de edelsteen reading waar ik ga voelen welke edelstenen je op dit moment nodig hebt.  

  • edelsteen reading
  • pdf met beschrijving/werking van elk edelsteen.
  • Een affirmatie

Edelstenen set prijs

Wanneer duidelijk is welke edelsteen in je set is, kan je dan ervoor kiezen om je set met sieraden te combineren of alleen edelstenen, en aan de hand daarvan ga ik dan de prijs van het set samenstellen. Het is ook mogelijk om alleen de reading te doen. 

klik hier voor de edelstenen reading.