Gepersonaliseerde edelsteen set


Een sieraad set helemaal naar jouw wensen. Ja het is nu mogelijk bij Beau Accessoires. Als je kan zien heb ik al drie v setjes die ik  heb samengesteld. De kalmte treasure box, de zelfvertrouwen treasure box en de nieuw begin edelsteen set. Maar nu heb je de mogelijkheid om naar jouw behoefte een edelstenen set samen te stellen. Het kan een mix zijn van edelstenen alleen of je kan het combineren met sieraden. 

 

Hoe wordt het samen gesteld?

Ik neem contact en dan gaan we samen kijken wat jouw behoefte zijn op dat moment, dit doe ik door middel van wat vragen, in combinatie met edelstenen kaarten. Ik ga dan een reading voor je doen met mijn edelstenen kaarten deck.  Ook kunnen we kijken wat jouw doelen zijn en dan gaan we aan de hand van je doelen een set samen stellen die je kan gebruiken als ondersteuning voor jou doelen. Ik schrijf alle info op en dan ga ik aan het werk. Ik ga helemaal op jou intunen om je set samen te stellen. Zodra ik een schets van de set hebt, neem ik contact op om het te bespreken welke set ik heb samengesteld, om te kijken of het echt bij je past en of het naar wens is. Bij de set ontvang je beschrijving van elk edelsteen, jou reading en een affirmatie die bij je set  past.

Channel sessie

Tijdens de channel sessie gaan we op zielsniveau aan de slag. We gaan eerst even in gesprek  over je huidige situatie, en neem ik al je vragen die je hebt zodat ik die tijdens de reading kan gebruiken Zo krijg ik dan  informatie van je huidige situatie. Met die informatie ga ik aan de slag met de kaart reading waar ik helemaal op jou gaat intunen en trek ik 3 kaarten voor jou. Ik maak een mooie pdf met alle informatie zodat je die rustig kan doornemen. We nemen weer contact en zo gaan we jouw set bespreken,

Wat zit er in de prijs van de channel sessie?

Je betaald €15,00 alleen voor de channel sessie en daarna gaan we kijken welke edelstenen voor je van toepassing is, en maak je kenbaar of je alleen edelstenen wilt of dat je een   combi set wilt, van sieraden en edelstenen. En aan de hand daarvan ga ik dan de prijs van het set samenstellen. Dus het is ook mogelijk om alleen de channel sessie te doen. En bij channel sessie ontvang je 

  • Een gesprek met mij.
  • na de gesprek ontvang je een pdf met de uitslag van de channel sessie. Waar ik alle edelsteen hun boodschap en ook de werking bij zet.
  • Je ontvangt een affirmatie die helemaal bij jouw en je edelstenen past
  • op behoefte ontvang je ook een nagesprek en als er nog meer bij mij is opgekomen na het 1ste gesprek krijg je die ook te horen bij dit gesprek.

Als extra

En als extra ontvang je ook beeldmateriaal waar ik je begeleid om je edelsteen te programmeren met een intentie. Deze extra is alleen van toepassing als je de edelstenen set besteld.