Kristallen Maanfase Journal Editie!

Ben je klaar om een diepgaande reis door de maanfases te maken, ondersteund door de kracht van journaling en edelstenen? Stap aan boord van deze 28-daagse reis en ontdek de magie van zelfreflectie, manifestatie en persoonlijke groei.


Wat is de Kristallen Maanfase Journal Editie?

De Kristallen Maanfase Journal Editie is een unieke ervaring waarbij we 28 dagen lang door alle maanfasen reizen, ondersteund door de kracht van journaling en de energie van edelstenen. Elke maanfase heeft zijn eigen unieke thema en bijpassende edelsteen, waardoor je dieper kunt duiken in de energieën van de kosmos en je innerlijke wereld.


Hoe werkt het?

Gedurende 28 dagen nemen we je mee op een reis door de 8 maanfases. Bij elke fase krijg je een journal prompt die je uitnodigt om te reflecteren, te manifesteren en te groeien. Deze prompts zijn zorgvuldig ontworpen om je te begeleiden bij het verkennen van je gedachten, emoties en intenties, terwijl de bijbehorende edelsteen je ondersteunt bij het versterken van je focus en het openen van je intuïtie.


De voordelen van de Kristallen Maanfase Journal Editie:

 • Verhoogd zelfbewustzijn: Ontdek diepere lagen van jezelf terwijl je dagelijks journaling beoefent en de energieën van de maanfases verkent.
 •  Heldere intentiezetten: Gebruik de kracht van journaling en edelstenen om bewuste intenties te zetten die resoneren met elke fase van de maan.
 •  Emotionele verwerking: Leer blokkades te identificeren, te transformeren en los te laten terwijl je je gedachten en gevoelens op papier zet.
 •  Creatieve expressie: Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je speelt met woorden, tekeningen en andere vormen van expressie in je journal.

Bij elke fase gebruiken we specifieke edelstenen om de energie te versterken:

 • Wassende maan - Bergkristal: Voor groei, expansie en het manifesteren van doelen.
 • Eerste kwartier maan - Carneool: Voor actie, moed en doorzettingsvermogen.
 • Wassende maan - Satijnspaat (Seleniet): Voor zuivering, innerlijke rust en spirituele groei.
 • Volle maan - Amethist: Voor inzicht, intuïtie en spirituele verbinding.
 • Afnemende maan - Labradoriet: Voor zelfreflectie, transformatie en loslaten.
 • Laatste kwartier maan - Lapis Lazuli: Voor herwaardering, evenwicht en hergroepering.
 • Afnemende maansikkel - Maansteen: Voor emotionele stabiliteit, intuïtie en vrouwelijke energie.

Als je nog niet alle stenen hebt, kun je ze via deze link shoppen

Hoe voel je je na 28 dagen?


Na 28 dagen van toegewijde journaling, ondersteund door de energie van edelstenen en de maan, kun je verwachten dat je je meer gegrond, gecentreerd en in verbinding met jezelf voelt. Je zult een dieper begrip hebben van jezelf en je doelen, en je zult klaar zijn om met hernieuwde kracht en helderheid verder te gaan op je levenspad.


Doe mee met de Kristallen Maanfase Journal Editie en laat je meevoeren op deze magische reis van zelfontdekking en transformatie!

Deze ervaring vindt plaats in een WhatsApp-groep, waar je meteen kunt deelnemen.