About

beau accessoires

Over Beau Accessoires

Beau Accessoires bestaat sinds 2015 het is een sieraden en edelstenen webshop voor mensen die graag een talisman van betekenis bij zich dragen. Bij Beau Accessoires houden wij van symboliek en de affirmatie van edelstenen, maar zijn ook nuchter van aard. 

Kristallen helpen je te herinneren aan belangrijke dingen in het leven zoals balans, rust en zelfliefde. Dat magie zit al in ons, maar we zoeken te ver. Met de sieraden, edelstenen en inspiratie in mijn shop help ik jou op weg ernaar toe om het op jouw manier te ervaren.

De sieraden worden op een eerlijke manier handgemaakt, en altijd gereinigd. 

 

Over Melany

Ik ben de oprichter en creatieve hoofd binnen Beau Accessoires - en ook de moeder van Kaylinn en Daylen en niet te vergeten onze furry kind Lokie. Ik woon samen met mijn partner Emo,  kids en hondje in de prachtige Arnhem. 

Ik bewonder en fascineer  kristallen hun magie, hun affirmatie,  de rust, de kracht die ze uitstralen. Door de jaren heen tijdens alle ups en downs die deel uitmaken van mijn leven, kwam ik steeds terug bij de stenen. ik combineer ze ook met een mooie affirmatie om de magie nog krachtiger te maken. En zo begon ik me er steeds meer ermee bezig te houden. Ik werd helemaal nieuwsgierig naar hun werking, ik begon me ook meer te verdiepen in hun samenstelling, ik begon boeken te lezen, en dook dieper en dieper in de magische wereld van kristallen.

Kristallen en edelstenen laten mijn hart sneller kloppen, ik bewonder de manier hoe ik begeleid wordt en ondersteuning ontvangt  op mijn levenspad. Alles wat we buiten ons zelf zoekt bestaat al, alleen zoeken we op de verkeerde plek. En  de kristallen en edelstenen helpen jou op de weg ernaartoe.

 

Liefs,

Melany