edelstenen sieraden webshop

8 jaar vol passie, edelstenen en groei

Wat is de tijd snel gegaan! Op 1 april is het zover, mijn webshop Beau Accessoires bestaat dan 8 jaar. Ik kan het bijna niet geloven dat het alweer 8 jaar geleden is dat ik begonnen ben met het maken van sieraden en dat ik nu zoveel meer te bieden heb. Ik kan niet geloven hoe snel de tijd is gevlogen en hoeveel mijn webshop gegroeid is in die acht jaar.

Toen ik begon met mijn webshop was mijn passie voor sieraden maken mijn grootste motivatie. Ik vond het heerlijk om mooie edelstenen te combineren met verschillende materialen en zo prachtige sieraden te maken. Maar na verloop van tijd ontwikkelde ik een steeds grotere interesse in de werking van edelstenen en wat ze voor mensen kunnen betekenen.

Ik voegde losse edelstenen en edelstenen set toe aan mijn webshop, zodat mijn klanten hun eigen edelstenen konden uitkiezen en ermee konden werken op de manier die het beste bij hen past. En ik begon daarna ook met edelstenen reading  geven. Hierdoor kon ik mensen helpen om meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun situatie, en hen laten ervaren hoe edelstenen hen daarbij kunnen ondersteunen.

edelstenen voor self care

Vorig jaar besloot ik om ook wierook toe te voegen aan mijn webshop. Wierook kan namelijk helpen bij het reinigen van huis en edelstenen en het creëren van een fijne sfeer in huis. Ik kreeg veel positieve reacties hierop en het werd een populaire aanvulling op mijn assortiment.

In december heb ik mijn reiki 2 behaald en ben ik begonnen met het aanbieden van healing op afstand. Hierdoor kan ik nog meer mensen helpen bij het vinden van rust, balans en zelfliefde. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun eigen kracht te vinden en hun leven te transformeren. Mijn plannen voor de toekomst zijn om ook online ceremonies te organiseren, zodat ik nog meer kan betekenen voor anderen en hen kan begeleiden bij hun spirituele reis.

En last but not least, ik wil graag nog een speciale vermelding maken voor Mariko van Sell Your Stuff Online, het bedrijf dat mijn branding heeft gedaan. Ik ben zo blij met hun werk en het heeft me echt geholpen om mijn webshop naar het volgende niveau te tillen.

edelstenen webshop

Bedankt aan al mijn trouwe klanten en volgers die mij hebben gesteund op deze geweldige reis. Ik wil jullie bedanken voor jullie steun en vertrouwen in mij en mijn webshop.  Laten we de komende jaren samen groeien en nog meer magie creëren met edelstenen en spirituele diensten. Het is fantastisch om te zien hoe mijn passie voor edelstenen en spiritualiteit zoveel mensen heeft kunnen helpen en ik kijk uit naar de volgende 8 jaar!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.