About Beau Accessoires

About Beau Accessoires

Mijn naam is Melany, de ontwerpster van Beau Accessoires. 

Met heel veel liefde maak ik sieraden.  Met mijn sieraden wil ik dat speciale gevoel geven.  Het zelfvertrouw gevoel het gevoel van “I can conquer the world”. Sinds kort ben ik meer gaan opletten aan het soort materiaal die ik gebruikt voor de sieraden. Ik gebruik veel soorten materialen van natuursteen, edelsteen, swarovski elements en stainless steel. Zo heb je gegarandeerd lang plezier van.

 

 

 

 

 

Binnenkort Wordt het assortiment van Beau Accessoires uitgebreid met leuke Bijzondere cadeau artikelen. Waar er cadeau artikelen bij komen die in de brievenbus past. Zo kan je de liefde via de brievenbus spreiden.  De eerste cadeautjes zijn  begin februari al te shoppen!

 

 

mijn missie is om jouw te helpen met een bijzonder, duurzame en spirituele sieraad en cadeau voor je zelf of voor een geliefde.  Een cadeau  waar je  blij van wordt en alot of happy people makes a happy world.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.