Back to school edelstenen

Back to school edelstenen

Deze week was de school weer begonnen voor mijn kinderen. Kaylinn is naar groep 5 en daylen zit in groep 1. Voor Kaylinn ging ik meteen opzoek naar een edelsteen om mee te nemen naar school. Want ik weet hoe gespannen ze soms kan zijn, op school heb je met verschillende energieën  te maken, en dat kan heel overprikkeld zijn, en dat een kind niet goed weet wat te doen. Kaylinn Had geleerd dat als het een beetje te veel wordt moet ze aan haar zonnetje denken dan gaat ze op haar navel concentreren want die is net als een zonnetje en zo kan zij tot rust komen. Wat ik heel bijzonder vindt is dat zij een keer bij een klasgenoten ging spelen en die meisje  wordt soms gepest op school, en Kaylinn had haar geleerd om op haar zonnetje te concentreren en niet naar de kinderen luisteren als ze je pesten. De moeder van de klasgenoten vond dat heel bijzonder van Kaylinn om haar dochter dat te leren. 

En zo kan er meerdere stressmomenten voor komen op school, bijvoorbeeld bij een toets of een kind durf niet over haar gevoelens te praten. Zelfs een juf of docent heeft veel te maken met alle soorten energieën. Hier Heb ik een lijst gemaakt met verschillende edelstenen die je bij je kan dragen op school of gewoon in je lessenaar laten.

Fluoriet

Ik begin met deze mooie steen rijk aan kleuren. Vanwege de regenboogkleuren zijn kinderen dol op dit kristal. Het is zeker een aanrader voor geheugen en mentale focus. Het verbetert de leervermogen en het vermogen om alles wat ze geleerd hebben te behouden. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis.

 

 

 

Bergkristal

Bergkristal een andere geweldige kristal voor studenten. Bergkristal  is het meest veelzijdige kristal. Het kan worden geprogrammeerd voor elke intentie en geeft helderheid aan de geest. Bergkristal bevat vaak interne regenbogen die de persoon die dit kristal draag een extra schoonheid en vreugde brengen.

 amazoniet ketting

Amazoniet

Amazoniet kan ook goed helpen je stem te vinden en je gedachten te delen en dat hoeft niet alleen op school te zijn, dat kan ook bij andere gelegenheid.

 

Groene Aventurijn

Deze steen heeft een liefdevolle, kalmerende, verzorgende en ook een vreugdevolle energie, waarmee we onszelf en anderen kunnen waarderen.

 

Tijgeroog

Deze steen helpt je zelfvertrouwen een boost te geven dat de drager helemaal uitbarst van moed. Een goede steen voor kinderen die verlegen zijn op school. De tijgeroog houdt je geest wakker, en je die schok van vertrouwen en moed geven wanneer je geconfronteerd wordt met tegenslagen.

één ding om in gedachten te houden bij het gebruik van kristallen bij kinderen is dat hoe kleiner  het kind is, hoe gevoeliger ze zijn voor energie. Minder of kleinere edelstenen zijn beter voor jonge kinderen. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.