Terug naar School: Nieuwe Avonturen en Ondersteunende Edelstenen

Terug naar School: Nieuwe Avonturen en Ondersteunende Edelstenen

Deze week markeerde het begin van het nieuwe schooljaar voor mijn kinderen. Kaylinn is begonnen in groep 5 en Daylen in groep 1. Het brengt altijd een mix van opwinding en spanning met zich mee, vooral omdat scholen vaak gevuld zijn met verschillende energieën en indrukken die een kind kunnen overweldigen. Daarom ben ik dit jaar meteen op zoek gegaan naar de perfecte edelsteen voor Kaylinn om mee te nemen naar school. Ik begrijp namelijk hoe belangrijk het is om haar te helpen omgaan met de uitdagingen en prikkels die ze op school kan ervaren.

Kaylinn heeft geleerd om tijdens stressvolle momenten aan haar "zonnetje" te denken. Ze concentreert zich op haar navel, vergelijkbaar met een zonnetje, om tot rust te komen. Wat me echt trots maakt, is dat ze deze techniek zelfs deelde met een klasgenootje dat soms gepest wordt. Ze heeft haar vriendinnetje geleerd om zich te concentreren op haar "zonnetje" en de negativiteit van pesten te negeren. De moeder van haar klasgenootje was ontroerd door deze simpele maar doeltreffende techniek die Kaylinn deelde.

Er zijn nog veel meer situaties op school die stress kunnen veroorzaken, zoals toetsen of wanneer een kind niet goed durft te praten over zijn of haar gevoelens. Zelfs leerkrachten hebben te maken met verschillende soorten energie. Daarom heb ik een lijst samengesteld met diverse edelstenen die je kunt meedragen naar school of gewoon in je lessenaar kunt laten.

Fluoriet

Met zijn rijke kleuren en regenboogglans is Fluoriet geliefd bij kinderen. Dit kristal verbetert het geheugen, de mentale focus en het leervermogen. Het bevordert concentratie en verwerking van informatie, ideaal voor schoolse uitdagingen.

 

 

 

Bergkristal

Bergkristal een andere geweldige kristal voor studenten. Bergkristal  is het meest veelzijdige kristal. Het kan worden geprogrammeerd voor elke intentie en geeft helderheid aan de geest. Bergkristal bevat vaak interne regenbogen die de persoon die dit kristal draag een extra schoonheid en vreugde brengen.

 amazoniet ketting

Amazoniet

Naast zijn kalmerende eigenschappen ondersteunt  Amazoniet kinderen bij het vinden ven hun stem en hun gedachten te delen, niet alleen op school maar ook in andere situaties.

 

Groene Aventurijn

Dit kristal straalt een liefdevolle en kalmerende energie uit, wat leidt tot zelfwaardering en waardering voor anderen.

 

Tijgeroog

Ideaal voor verlegen kinderen, dit kristal stimuleert zelfvertrouwen en moed, helpt bij het behouden van een scherpe geest en biedt kracht in moeilijke tijden.

één ding om in gedachten te houden bij het gebruik van kristallen bij kinderen, de grootte er wel toe doet. Jongere kinderen zijn vaak gevoeliger voor energie, dus minder of kleinere stenen zijn meer geschikt.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.