Beau Blossom

Beau Blossom

Ik heb een nieuwe facebook groep gemaakt die ik voor een hele mooie purpose wil gebruiken. En deze purpose wil ik samen met andere inspirerende vrouwen doen of vrouwen die ook voor de positieve energie sta. Ik ben al een tijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en ook met het ontdekken van spiritualiteit.  Ik ben er nog lang niet en ik weet er is een hoop te leren. Maar ik kan je zeggen, dat ik tot nu toe heel veel hebt geleerd dat ik met andere wil delen. Dus daarom kwam ik op het idee om een mooie community te gaan bouwen, waar wij elkaar kunnen inspireren. Niet alleen ik maar waar jullie mij ook kunnen inspireren. Ben jij ook net zo nieuwsgierig  naar al het bijzonder wat het leven, ons omgeving en onze mooie universum ons te bieden heeft. Ik zou zeggen meld je aan via deze link. En dan hou ik je op de hoogte en deel ik mijn purpose met jullie en krijg je ook toegang tot de besloten facebookgroep. Het is besloten zodat we lekker ons zelf kunnen zijn en op ons gemak onze purpose met elkaar delen om elkaar te inspireren. Je hoeft niet een guru te zijn of een succesvolle coach. Ik wil het echt toegankelijk voor iedereen maken. Een plek waar we elkaar niet ga oordelen een plek waar we lekker ons zelf kunt zijn. 

 


Nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief wil ik elke week wat tips en over mijn purpose delen op een zo eerlijk manier ongecensureerd. Waar ik mij echt kwetsbaar stelt, dit is echt iets dat ik nooit eerder heb gedaan. Maar ik ben er klaar voor om het met anderen te delen om ook anderen te inspireren. Ik ga over mijn spirituele pad en mijn persoonlijke ontwikkeling en alles wat er om heen draait delen.  Ook ga ik over mijn kennis van edelstenen delen want dat mag zeker niet missen, ik heb echt een grote passie voor edelstenen en elke dag leer ik meer en meer over edelstenen en ik gebruik ze ook vaak.


facebook community 

De facebook community het wordt een gesloten Facebook groep, met gelijk gestemde vrouwen. Waar we samen onze purpose delen om elkaar te inspireren. Ben je een gesloten iemand of je durf niet echt veel erover te praten in je omgeving dan is deze jouw plek. Elke dag ga ik motiverende post delen en kom ik 1 keer per week live om te connecten en om vragen te beantwoorden even te kletsen. 


Waar moet ik zijn?

Nu vraag je je af waar moet je zijn waar kan je je inschrijven, bij welke facebook groep kan ik melden?! De facebook groep van de community is Beau Blossom. Je kan alvast een verzoek versturen en dan wordt je toegelaten in de community. 


En voor de mailinglijst klik je hier. En dan schrijf je je in om wekelijks mooie tips over persoonlijk ontwikkeling en het spirituele gebied. En ook allerlei informatie over edelstenen. 


Let's spread love and compassion, en join de community! Zie je daar.  

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.