De leukste cadeaus voor Valentijnsdag, voor hem en haar

De leukste cadeaus voor Valentijnsdag, voor hem en haar

Het is al bijna Valentijnsdag en dan wil je je geliefde natuurlijk graag verrassen met een leuk cadeautje. Om de zoektocht dit jaar wat makkelijker voor je te maken staan hier de leukste Valentijn cadeautjes voor je op een rij.

Armband

Een armband is een sieraad waar je iedere vrouw blij mee kunt maken en dan helemaal als het een armband is met een mooie betekenis er achter. De armband Devoted 2 u is een heel elegant, minimalistisch sieraad met een prachtige Swarovski elements hanger in de vorm van een hart. Hiermee geef je aan dat je voor haar door het vuur gaat. Ook voor mannen zijn er prachtige armbanden te vinden, denk bijvoorbeeld eens aan de Natural gemstone bracelet.

 

 

Wensparel

Een echt uniek sieraad om te geven is een wensparel. Je ontvangt een oester met daarin een echte parel. Deze oester kan ze zelf open maken, waarna het een verrassing is welke kleur parel ze ontvangt. Bij de parel zit een mooie zilveren ketting waarin de parel gedragen kan worden. Een uniek cadeau om nooit meer te vergeten.  

 

 

Houten quote

Wil je juist iets anders dan een sieraad geven? Geef dan een quote gedrukt op hout. Dit is ook ideaal om te geven als je zelf de woorden even niet kunt vinden, of – ook heel leuk- in plaats van de traditionele Valentijnsdag kaart! Dit cadeau is gemaakt van hout en is 15 centimeter breed, 20 centimeter hoog en 2,5 cm diep.

Onze favoriete gedrukte quotes zijn Ik hou van jouEvery lovestory is beautiful, but ours is my favourite en I love you more than words can say. Deze quotes passen in elk interieur en zijn erg leuk om aan de muur te hangen, op een pronk plankje te zetten of op bijvoorbeeld de vensterbank. Een herinnering aan Valentijnsdag om te koesteren!

 

 

Een beleving om het af te maken

Nou kun je het perfecte Valentijn cadeau natuurlijk gewoon geven, maar je kunt er ook een speciaal moment van maken. Ga lekker uitgebreid dineren bij kaarslicht – uit of thuis -, maak een avondwandeling, ga naar de film of doe juist iets actiefs samen. Uiteindelijk gaat het niet om wát je doet, zolang je er samen van kunt genieten. Wanneer je een cadeau geeft bij de beleving, maak je herinnering voor altijd.

Alle genoemde cadeaus zijn natuurlijk ook ontzettend leuk om tussendoor aan je geliefde te geven, of voor een bijzonder jubileum!

Hoe gaan jullie Valentijnsdag vieren?

 

Marloes

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.