De steen van liefde

De steen van liefde

De steen van liefde

Deze zachtroze en kalmerende steen wordt vaak de liefdessteen genoemd.  Het heel je hart, en het helpt je om van jezelf te houden en de mensen om je heen. De rozenkwarts brengt onvoorwaardelijke liefde in je leven en in je dagelijkse belevingen. Het verminderd stress en vergroot je zelfvertrouwen. Het zendt pure, stralende, onvoorwaardelijke liefde en compassie uit. Rozenkwarts werkt als een reisgids  voor het hart en leidt je liefdevol naar plaatsen en situaties waar je kunt groeien en je puurste talent kunt ontplooien. De rozenkwarts past goed bij de sterrenbeeld weegschaal. De rozenkwarts is geassocieerd met de hart chakra. 

Rozenkwarts mantra

De voordelen van rozenkwarts kunnen nog krachtiger zijn als je ze met een affirmatie gebruikt, door een affirmatie erin te programmeren. En je kunt deze gebruiken als mantra in je meditatie oefening. 

Laat negatieve gevoelens jegens jezelf of anderen tijdens je  meditatie veranderen in gevoelens van liefde en mededogen. Maak op een diep niveau contact met de helende eigenschappen van Rozenkwarts, maak je geest leeg en laat je emoties door je heen stromen, zowel goede als slechte. Terwijl je je op je adem concentreert, inhaleer je liefde en adem je wrok of nativiteit uit die je in je kern voelt. Stel je voor het inademen van een roze licht van liefde dat door je lichaam beweegt, een vermoeide geest revitaliseert en een gewond hart omringt met onvoorwaardelijke liefde. Blijf  tijdens deze meditatie op je adem concentreren totdat je voelt dat je geest lichter is geworden. Als je je klaar voelt, herhaal je de affirmatie: ik ben liefde. Deze affirmatie zal je helpen een liefdevol wezen voor iedereen te worden, inclusief jezelf en geliefden.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.