Moederdag cadeau Unique name gemstone

Moederdag cadeau Unique name gemstone

De unique name gemstone een hele mooie collectie van armbanden gemaakt van natuursteen en met initialen van je kinderen of een geliefde. Wat mooi is aan deze collectie is je kan je speciale natuursteen combineren met de initiaal van je geliefde. Speciaal voor Moederdag heb ik de amethist variant gemaakt. Want de amethist  is de perfecte steen voor een moeder.

Het staat voor bescherming het verminderd elke angst, en het  herinner je om grenzen te stellen en de controle te behouden.

Precies wat een moeder nodig heeft. Want een moeder wil haar kinderen altijd beschermen maar soms moeten we ze even los laten en hun eigen gang laten gaan en de wereld ontdekken, en wij als mama moeten dan op de achtergrond alles monitoren. Soms is het heel moeilijk maar stap voor stap lukt het zeker.

De unique name gemstone collectie bestaat uit 10 armbanden van verschillende edelstenen. Bij deze collectie wordt de intialen door mij met de hand geslagen. Het mooie van deze collectie is dat je zelf je intialen, naam of woord kan kiezen. Dus het wordt volledig gepersonaliseerd. 

 

 

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.