edelsteen van de maand december

Edelsteen van de maand december

Zo was deze steen ook de edelsteen van de maand mei en oktober. Ja! De bergkristal is de edelsteen van de maand december. Het is niet voor niks dat de bergkristal weer tevoorschijn komt. Dus er zijn dingen die we nog niet hebben geleerd. Dus tijd om weer aan de slag te gaan met de bergkristal. Maar de bergkristal  kan ons in december gaan helpen om onze doelen helder te gaan zetten voor het jaar 2023. 

December is een drukke maand, maar vergeet niet om ook naar binnen te keren en verbinden met je higher self. Pak die rust momenten af en toe om even tot rust te komen en naar je inner voice te luisteren. 

Met de bergkristal gaan we  reflecteren op het jaar 2022. Om  dankbaar te zijn van al dat moois wat 2022 heeft gebracht. Maar het is nu ook tijd om het helder te maken wat wil ik voor 2023. Inventariseren wat wil ik houden en wat wil ik los laten. 

De werking van Bergkristal 

Bergkristal is een van de zuiverste edelstenen en wordt beschouwd als de lichtbrenger. Het is een geweldige versterkende steen, en dat betekent dat wat je  er ook in giet, het energie er zal vermenigvuldigen, dat het sterker uit zal stromen. Het versterkt al je intenties. Het kan je hele lichaam in balans brengen. 

Het hoog vibrerende bergkristal  zorgt ervoor dat je met beide benen op de grond staat.  De bergkristal staat symbool voor harmonie. Bergkristal laat je het leven zien door een kristalheldere, loepzuivere lens, zodat je in contact komt met een groter bewustzijn. De bergkristal met zijn hoge vibratie, helpt je naar een verhoogde staat van verbondenheid met je zelf en de geest. Het beschermt de aura, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.

Edelstenen reading 

Wenst jij een uitgebreide persoonlijke edelstenen reading? Waar ik  met edelstenen aan de slag gaat om jouw meer inzicht te geven op wat het leven jou biedt en welke edelstenen daarbij passen. Boek snel jouw reading hier!

 

  Ik wil je bedanken voor het volgen van de edelsteen van de maand. Volgend jaar is het weer tijd voor de mooie boodschappen van onze prachtige edelstenen. Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal en deel mijn video's met familie en vrienden.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.