edelsteen van de maand februari

Edelsteen van de maand februari

Sneeuwvlok Obsidiaan is een prachtige en unieke edelsteen die in februari in het zonnetje gezet wordt als edelsteen van de maand. Deze steen is opmerkelijk door zijn witte, vlokkerige patroon dat doet denken aan een sneeuwvlok, en de diepzwarte achtergrond die daarmee contrasterend. Sneeuwvlok Obsidiaan is ontstaan uit vulkanische lava

Naast zijn opvallende uiterlijk, is sneeuwvlok obsidiaan ook een krachtige steen die positieve energie en rust uitstraalt. Het wordt gezien als een beschermende en verzachtende steen die kan helpen bij het verwerken van emoties en het verbeteren van mentale helderheid. Bekijk de video voor de hele boodschap. 

De werking van sneeuwvlok obsidiaan

Sneeuwvlokobsidiaan is een krachtige en unieke edelsteen die bekend staat om zijn positieve energie en rustgevende werking. Het wordt gezien als een beschermende en verzachtende steen die kan helpen bij het verwerken van emoties en het verbeteren van mentale helderheid. De steen activeert het derde oog- en kruinchakra, waardoor het kan bijdragen aan een verhoogd bewustzijn en een versterkt inzicht.

Sneeuwvlokobsidiaan wordt ook vaak gebruikt voor het verbeteren van de communicatie en het versterken van persoonlijke verhoudingen. Het wordt gezien als een steen die eerlijkheid, integriteit en vertrouwen bevordert, en die de gebruiker kan helpen bij het uiten van zijn of haar gevoelens en het opbouwen van een goede band met anderen.

In feite is sneeuwvlokobsidiaan een krachtige steen die een breed scala aan voordelen biedt, zowel op emotioneel als op spiritueel vlak. Of je nu op zoek bent naar rust en emotionele stabiliteit, of naar versterkte verbindingen en verbetering van mentale helderheid, sneeuwvlokobsidiaan is een uitstekende keuze. 

Edelstenen reading 

Wenst jij een uitgebreide persoonlijke edelstenen reading? Waar ik  met edelstenen aan de slag gaat om jouw meer inzicht te geven op wat het leven jou biedt en welke edelstenen daarbij passen. Boek snel jouw reading hier!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.