edelsteen van de maand

Edelsteen van de maand januari

Amethist is een prachtige paarse, violetkleurige edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn schoonheid en helende eigenschappen. En het is de edelsteen van de maand januari geworden.  Amethist wordt gevormd uit kwarts en bevat ijzer- en mangaanionen die verantwoordelijk zijn voor zijn unieke violette kleur. De amethist wordt al eeuwenlang gebruikt om de geest te kalmeren en te concentreren, en wordt ook gezien als een krachtige beschermer tegen negatieve energie. Ook is het een steen die je ondersteunt bij het verminderen van stress en het bevorderen van een diepere slaap.

Amethist is de perfecte edelsteen als edelsteen van de maand januari voor iedereen die op zoek is naar schoonheid, kalmte en bescherming. Het laat ons zien dat we deze maand niet zo streng voor onszelf moet zijn maar dat we onszelf ook wat rust mag gunnen in januari. In Plaats van heel streng aan onze voornemens beginnen. Mogen we ook even in alle rust naar binnen keren en deze maand in alle rust 2023 in gaan. 


De werking van amethist

Amethist wordt al eeuwenlang gebruikt om te helpen bij het kalmeren van de geest. De edelsteen wordt ook gezien als een krachtige beschermer tegen negatieve energie en wordt vaak gebruikt om stress te verminderen en de slaap te bevorderen. Amethist is ook populair  vanwege zijn vermogen om het zelfvertrouwen en het emotionele welzijn te versterken. De Amethist hoort bij het kruinchakra en de derde oog chakra.


Edelstenen reading 

Wenst jij een uitgebreide persoonlijke edelstenen reading? Waar ik  met edelstenen aan de slag gaat om jouw meer inzicht te geven op wat het leven jou biedt en welke edelstenen daarbij passen. Boek snel jouw reading hier!

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.