amethist

Edelsteen van de maand juli

Edelsteen van de maand met een boodschap

De edelsteen van de maand juli is de prachtige amethist. Amethist is een hele spirituele steen die je op je spirituele pad ondersteund. Een goede steen om mee te mediteren. Amethist is ook de steen van rust en kalmte. Meestal wordt het op de slaapkamer gezet om goed te kunnen slapen. 

De boodschap van de amethist is om goed voor jezelf te zorgen en  rust te nemen. Het is de vakantie periode dus een goede tijd om wat rust te nemen om te genieten en te rusten. Goede tijd om op te laden. Om even naar binnen keren en alles los laten wat te veel energie neemt. De boodschap voor deze maand is 'neem wat rust'. Ik heb ook een perfecte video waar ik je een mindfulness oefening uitleg, die je met je amethist kan doen. 

De werking van amethist

Amethist zorgt voor rust, ontspanning, zelfbewustzijn, vertrouwen en het brengt onze gevoelens in balans. Door de kalme energie is het ook een steen die goed kan helpen bij het slapen.  De energie van de amethist houdt de geest helder. Hij staat vooral bekend als de spirituele edelsteen . Amethist kan je ook helpen om naar binnen te gaan en bij jezelf te blijven.

Edelstenen reading 

Wenst jij een uitgebreide persoonlijke edelstenen reading? Waar ik  met edelstenen aan de slag gaat om jouw meer inzicht te geven op wat het leven jou biedt en welke edelstenen daarbij passen. Boek snel jouw reading hier!

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.