Edelsteen van de maand juli

Edelsteen van de maand juli

Welkom bij de Edelsteen van de Maand-serie! Deze maand staat de prachtige Amethist in de schijnwerpers. Ga met mij mee op een betoverende reis terwijl we ontdekken welke chakra ermee geassocieerd wordt en hoe je deze steen kunt gebruiken om je spirituele bewustzijn te vergroten.

Chakra en Eigenschappen:
De Amethist is sterk verbonden met het kruinchakra, dat zich bevindt aan de bovenkant van ons hoofd. Dit chakra speelt een belangrijke rol bij spiritualiteit, bewustzijn en de connectie met ons hogere zelf. De Amethist helpt bij het openen en in balans brengen van dit chakra, wat resulteert in spirituele groei en bewustwording.


amethist edelsteen van de maand juli


Hoe te Gebruiken:
Er zijn talloze manieren om de Amethist in je leven te integreren. Draag bijvoorbeeld een Amethist sieraad, zoals een ring, een armband of een ketting, om de energie gedurende de dag bij je te dragen. Tijdens meditatie kun je de steen op je kruin plaatsen om de verbinding met je hogere zelf te versterken. Sta toe dat de vibraties van de Amethist door je heen stromen en ervaar hoe het je bewustzijn verhoogt.

Boodschap voor Juli:
De maand juli nodigt je uit om dieper in je spirituele zelf te duiken en je bewustzijn te vergroten. Het is een tijd om jezelf open te stellen voor spirituele inzichten en een sterkere verbinding met het hogere te creëren. Laat de Amethist je begeleiden op jouw pad naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen. Vertrouw op je intuïtie en laat je leiden door je innerlijke wijsheid. Sta open voor de magie en het mysterie van het leven, en ervaar de transformatieve kracht van de Amethist.
Bedankt dat je met mij op ontdekkingstocht bent gegaan naar de betoverende wereld van de Amethist, de Edelsteen van de Maand Juli. Vergeet niet om je spirituele reis voort te zetten en je bewustzijn te vergroten. Geniet van een maand vol spirituele groei en inzichten. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.