Edelsteen van de maand juni

Edelsteen van de maand juni

Voor de maand juni hebben we de prachtige Lapis lazuli. Laten we ontdekken welke chakra's ermee geassocieerd worden en hoe je deze steen kunt gebruiken voor een betekenisvolle boodschap.


Chakra's en eigenschappen:

Lapis lazuli is verbonden met zowel het derde oogchakra als het keelchakra. Het derde oogchakra stimuleert intuïtie, spirituele groei en helderheid van denken. Het keelchakra bevordert communicatie, zelfexpressie en waarheidsgetrouw spreken.


Hoe te gebruiken:

Er zijn verschillende manieren om Lapis lazuli te gebruiken. Je kunt een Lapis lazuli steen dragen als sieraad, zoals een hanger of armband, om de energie gedurende de dag bij je te dragen. Tijdens meditatie kun je de steen op je derde oog of keel leggen om de betreffende chakra te activeren. Visualiseer de energie die door deze chakra's stroomt en voel de verbinding met je intuïtie en innerlijke waarheid.


Boodschap voor juni:

In de maand juni nodigt de Lapis lazuli je uit om te vertrouwen op je intuïtie en helderheid van denken. Het is een tijd om je ware stem te laten horen en je authentieke zelf uit te drukken. Vertrouw op je innerlijke wijsheid en wees moedig in het delen van je gedachten en gevoelens. Sta open voor nieuwe inzichten en laat je creativiteit stromen. De Lapis lazuli begeleidt je op je pad naar spirituele groei en brengt evenwicht tussen innerlijke waarheid en uiterlijke expressie.

"Dank je wel voor het ontdekken van de Lapis lazuli als de edelsteen van de maand juni. Vergeet niet om je intuïtie te volgen en je unieke stem te laten horen. Geniet van een maand vol helderheid, waarheid en creativiteit. Tot de volgende keer!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.