Edelsteen van de maand maart

Edelsteen van de maand maart

 

De bergkristal is een veelzijdige edelsteen die bekend staat om zijn helderheid en zuiverheid. Het is de edelsteen die geassocieerd wordt met het kroonchakra, het hoogste energiecentrum in het lichaam dat verbonden is met bewustzijn, spiritualiteit en verlichting. 


De bergkristal is een krachtige beschermsteen die bekend staat om zijn vermogen om negatieve energie af te weren en positieve energie aan te trekken. Dit komt doordat de edelsteen in staat is om elektromagnetische straling af te buigen en te absorberen. Hierdoor wordt het als een belangrijke edelsteen gezien voor het afweren van negatieve energieën en het bevorderen van helderheid in de geest.


Bovendien staat de bergkristal bekend om zijn reflecterende kwaliteiten, waardoor het een ideale edelsteen is voor meditatie en spirituele ontwikkeling. Het reflecteert je eigen energie en helpt je om je bewust te worden van je innerlijke gedachten en emoties. Dit maakt het gemakkelijker om jezelf te begrijpen en jezelf te ontwikkelen op een dieper niveau.


Daarnaast is de bergkristal ook een aardende edelsteen, die bekend staat om zijn vermogen om je te helpen contact te maken met de fysieke wereld om je heen. Het kan je helpen om je te verbinden met de natuur en jezelf te aarden, wat kan leiden tot meer stabiliteit en balans in je leven.


En het is de edelsteen van de maand maart. Bekijk de video voor meer over de boodschap voor de maand maart. Deze maand wordt geassocieerd met het einde van de winter en het begin van de lente, waarbij veel mensen op zoek zijn naar nieuwe energie en helderheid. De bergkristal is daarom een perfecte edelsteen om je te helpen deze nieuwe energie te vinden en jezelf te bevrijden van negativiteit en stagnatie.

Edelstenen reading 

Wenst jij een uitgebreide persoonlijke edelstenen reading? Waar ik  met edelstenen aan de slag gaat om jouw meer inzicht te geven op wat het leven jou biedt en welke edelstenen daarbij passen. Boek snel jouw reading hier!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.