labradoriet edelsteen van de maand mei

Edelsteen van de maand mei

 

Hier is ie dan de edelsteen van de maand mei,  de edelsteen van de maand serie, waarin ik elke maand een edelsteen selecteren en deelt wat deze steen betekent en hoe deze kan worden gebruikt om ons te helpen in ons dagelijks leven. Deze maand is het de  labradoriet geworden, een prachtige edelsteen die wordt geassocieerd met intuïtie, bescherming en spirituele groei.

Als je de video hebt gemist kan je het hierboven nog bekijken. En in deze blog deel nog meer info en weetjes over de labradoriet. 

Geschiedenis en betekenis:

De labradoriet  wordt geassocieerd met magie, intuïtie en bescherming. In de Inuit-mythologie wordt gezegd dat de labradoriet ontstaan is uit bevroren vuur van het noorderlicht dat op de grond is gevallen. De steen werd door sjamanen gebruikt om de spirituele groei te bevorderen en om blokkades in het lichaam en geest op te heffen.

Eigenschappen en werking:

De labradoriet staat bekend om zijn vermogen om onze intuïtie en visie te vergroten. Het kan ons helpen onze innerlijke kracht en wijsheid te ontdekken en ons te helpen onze eigen waarheid te spreken. Door ons keel-chakra te openen, kan de labradoriet ons helpen om ons creatief te uiten en onze emoties te delen met anderen. Door ons derde oog-chakra te openen, kan de labradoriet ons helpen om onze visie en intuïtie te vergroten en ons te helpen onze weg te vinden in het leven.

Hoe te gebruiken:

Er zijn verschillende manieren om de labradoriet te gebruiken. Je kunt de steen bijvoorbeeld dragen als sieraad of in je zak stoppen, zodat je de steen altijd bij je hebt. Je kunt de steen ook gebruiken tijdens meditatie, door hem op je derde oog-chakra of keel-chakra te leggen en je te concentreren op de energie van de steen.

Boodschap voor mei:

De labradoriet nodigt ons uit om onze intuïtie en creativiteit te gebruiken om onze weg in het leven te vinden. Het herinnert ons eraan dat we innerlijke kracht en wijsheid hebben en dat we onze eigen waarheid kunnen spreken. Dit is de perfecte tijd om ons te uiten en onze visie met anderen te delen. Laten we deze maand ons keel-chakra openen en onze innerlijke creativiteit laten stromen, zodat we ons kunnen uiten op een manier die ons hart vervult.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.