bergkristal edelsteen van oktober

Edelsteen Van De Maand Oktober

De edelsteen van de maand oktober is bekend. Dit  heb ik live via YouTube gedaan, wil je de edelsteen van de maand ook live bekijken? Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. 

De edelsteen van de maand oktober is de bergkristal geworden. De bergkristal is een steen van helderheid, reflectie, aarden en het is ook een beschermsteen. Dus een prachtige steen voor de maand oktober. Want deze maand is ook de herfst maand. Herfst is het seizoen van vertragen, oogsten, overvloed en dankbaarheid. Als je meer over de kristallen voor herfst wilt lezen moet je zeker mijn blog "kristallen voor herfst "lezen. Met de bergkristal gaan we ook reflecteren op de zomer maanden. Om zo  ook dankbaar te zijn van al dat moois van de zomer periode. Maar het is nu ook tijd om het helder te maken alles helder krijgen voor de laatste drie maanden van het jaar. Inventariseren wat wil ik houden en wat wil ik los laten. 

En de bergkristal help je ook om met beide voeten op de grond te blijven. Dus zo zie je ook een prachtige steen voor de maand oktober. 

 

De werking van Bergkristal

Het hoog vibrerende bergkristal  zorgt ervoor dat je met beide benen op de grond staat.  De bergkristal staat symbool voor harmonie. Bergkristal laat je het leven zien door een kristalheldere, loepzuivere lens, zodat je in contact komt met een groter bewustzijn. De bergkristal met zijn hoge vibratie, helpt je naar een verhoogde staat van verbondenheid met je zelf en de geest. Het beschermt de aura, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.

Edelstenen reading 

Wenst jij een uitgebreide persoonlijke edelstenen reading? Waar ik  met edelstenen aan de slag gaat om jouw meer inzicht te geven op wat het leven jou biedt en welke edelstenen daarbij passen. Boek snel jouw reading hier!

 

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.