Edelsteen van de maand september

Edelsteen van de maand september

Edelsteen van de maand met een boodschap

De edelsteen van de maand september is de labradoriet geworden. Labradoriet is een beschermend steen.  Het is niet gezond voor je om je energie weg te geven, dus bescherm deze, dat kan ook door je grenzen duidelijk aan te geven. De labradoriet heeft ook de blauwe kleur erin,  en deze kleur is de kleur van de keel chakra. Dus wees niet bang om je zelf uit te spreken, wees duidelijk en helder.  Deze steen sterk het geloof in jezelf. 

De labradoriet is ook een intuïtie steen. En onze intuïtie kan ook een goede guide zijn. Die helpt ons ook om veel ellende te verkomen. Zo kan het ons ook guiden naar de juiste pad om en op onze eigen manieren. Soms nemen we dingen over van andere maar die werken niet voor ons, en blijven we onze energie eraan besteden en diep van binnen weten we dat we het anders moeten proberen. 

 

De werking van labradoriet

Labradoriet een bescherming steen. De steen van wijsheid, intuïtie en magie. Het is een steen die de weg wijst naar zelfverzachting, artistieke ambitie, kosmische energie en het versterken van onze eigen mentale helderheid. Het is ook bekend als de steen van transformatie en moed. 

Edelstenen reading 

Wenst jij een uitgebreide persoonlijke edelstenen reading? Waar ik  met edelstenen aan de slag gaat om jouw meer inzicht te geven op wat het leven jou biedt en welke edelstenen daarbij passen. Boek snel jouw reading hier!

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.