Kristallen voor een Positieve Werkomgeving

Kristallen voor een Positieve Werkomgeving

Soms versieren kristallen onze woonkamer, nachtkastje en tas, maar de werkplek wordt vaak vergeten. Ontdek hier krachtige kristaltips voor een gebalanceerde en energieke werkomgeving.


Kristallen voor Een Goede Werkplek Energie

Kristallen zijn een krachtige manier om je werkomgeving energetisch helder te houden, wat kan helpen om een gevoel van gemak en balans in je werkleven en productiviteit te brengen. Het hoeft niet altijd een grote edelsteen te zijn. Zelfs kleine steentjes kunnen in je bureaulade worden gestopt, of je kunt er een gewoon op je bureau plaatsen. In deze blog geef ik wat tips voor kristallen die goed bij je werkplek passen.

Gele Calciet

Gele calciet is als een zonnestraal op je bureau. Het straalt vreugde en positiviteit uit en helpt om negatieve energieën te verdrijven. Deze steen staat bekend om zijn vermogen om helderheid van denken en focus te bevorderen. Het kan je helpen om met een frisse geest aan taken te werken en creativiteit te stimuleren. Gele calciet staat erom bekend dat het een gevoel van zelfvertrouwen en motivatie opwekt, wat essentieel is voor een productieve werkdag.
amethist voor op je bureau
Amethist

Amethist vermindert angst, verbetert het gevoel van controle en helpt bij het definiëren van je grenzen, zodat je klantopdrachten effectiever kunt beheren. Van amethist wordt gezegd dat het logisch denken bevordert.

lapis lazuli voor op je bureau
Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is een combinatie van Lazurite, Calcite en Pyriet, dus het draagt ​​de kenmerken van al deze stenen, plus een prachtige nieuwe energie die de combinatie creëert. Lapis lazuli heeft een magische manier om stress te verdrijven en innerlijke harmonie en vrede te bevorderen. Het stimuleert ook creativiteit, helderheid en heeft een manier om rommel te doorbreken, zodat je objectiever naar situaties of uitdagingen kunt kijken.Seleniet

Seleniet is een bijzondere steen om negativiteit, stress of spanning op te ruimen en de vibratie van je ruimte te verhogen met positieve energie. Seleniet is verbazingwekkend zelfreinigend. De steen versterkt ook de kracht van andere stenen die in zijn buurt worden geplaatst.

Amazoniet

Een mooie aqua-groen gekleurde steen, Amazoniet heeft andere positieve effecten op de werkomgeving. De kleur en aard van de Amazoniet steen stimuleren het keelchakra (vijfde chakra) en dragen bij aan effectieve communicatie en integriteit met collega's, vooral die van het andere geslacht. De steen elimineert geslachtsverschillen door de yin en yang (mannelijke en vrouwelijke) energieën in evenwicht te brengen.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen met het kiezen van een geschikte steen voor je werkplek. Laat je weten welke steen jij op je werkplek hebt?

Groetjes, Melany

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.