Edelstenen als een reis buddy!


We zijn in Juli! In Juli begint alle leuke vakanties dus iedereen is aan het voorbereiden voor de vakantie periode. Als het goed is staat heel veel al klaar voor de vakantie avonturen. Ik dacht misschien een goed moment om het over kristallen te hebben die je als reisbuddy mee kan nemen op reis.


Maansteen de spirituele reisverzekering

Maansteen staat bekend als een reizende steen, omdat het jou en je spullen tijdens het reizen beschermd. Want door de drukte kan het eens gebeuren dat je je paspoort kwijtraakt of je ID je vliegticket je mobiel of je creditcard. Dus je kan zeker een beschermende boost gebruiken van de maansteen. De maansteen neemt al je stress en spanningen weg zodat je gefocust blijft en niks vergeet tijdens het reizen. 


Hematiet voor de jet lag

Hematiet heeft het vermogen om jetlag tegen te gaan. Het biedt ook balans en verlichting van stress en spanning. Het kan worden gebruikt als een "zorg steen". Het helpt bij het verlichten en het wegwerken van jetlag. Omdat hematiet een aardende steen is, helpt het je tijdens het reizen om kalm en geaard te blijven. Het creëer een energetische schild om je heen waardoor je je niet laat beïnvloeden door de opmerkingen van andere familie.  

Amethist voor een kalm en ontspannen reis

Reizen Angst komt heel vaak voor, de onverwachte problemen tijdens je reis kan ook voor heel veel stress zorgen. Amethist houd je kalm en ontspannen en helpt je ervoor zorgen dat je reis  vredig loopt. Vanaf het vertrek van huis helpt deze steen je  te settelen en te ontspannen.

Als je de amethist altijd bij je hebt, zal hij dienen als een mini-angstverminderaar om je te kalmeren tijdens het reisstress.

amethist

Rookkwarts voor een veilig reis

Wanneer we op vakantie zijn willen we altijd nieuwe dingen proberen en de levensstijl als vakantieganger kan ons heel kwetsbaar maken voor allerlei gevaarlijke situaties. Rookkwarts is een super beschermende steen voor als je onderweg bent naar allerlei leuke uitjes tijdens je vakantie. De rookkwarts bescherm je tegen de desoriënterende energieën van alle nieuwe mensen die je tegenkomt, je alert te houden wat belangrijk is als je in een onbekende omgeving bent.

rook kwarts


Je hebt nu de tijd om  een van deze stenen te shoppen om jou reis zo veilig mogelijk te maken. 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd