Een onweerstaanbaar mooie Paasbrunch!

Een onweerstaanbaar mooie Paasbrunch!

Een onweerstaanbaar mooie Paasbrunch!

 Voor Kerst bedenken veel vrouwen al weken, zo niet maanden van te voren wat zij willen dragen. Pasen is daarbij een beetje een ondergeschoven kindje, terwijl deze feestdag eigenlijk minstens zo veel aandacht verdient! Kleed je daarom deze Pasen ook op je “Paasbest” en maak het af met de onweerstaanbaar mooie ketting Simply Irresistable.

 

 

Tafeldecoratie

Een mooie Paasbrunch is niet compleet zonder mooie tafel decoratie. Hoe leuk is het om een gevulde tafel met allemaal lekkere hapjes, helemaal in stijl op te dienen! Kies voor zachte pastel kleurtjes die elkaar complimenteren en midden op tafel een grote bos Paas-takken met versiering in dezelfde kleuren. Om het af te maken kun je de gekookte eieren ook super schattig (en Instagram/Pinterest waardig) in pastel tintjes verven.

Outfit

Zo’n mooie tafel smeekt ook om een prachtige gastvrouw, of (wanneer je niet zelf de brunch organiseert) een prachtige gast! Aangezien Pasen altijd in de lente valt kun je heerlijk spelen met kleur. Bovendien heb je ook een grote kans dat de zon schijnt en dat ook de temperatuur lekker mee werkt. Wat je ook draagt, kies een outfit waarin je jezelf kunt zijn, die comfortabel zit én straalt! Maak vervolgens je look af met de prachtige Simply Irresistable ketting.

 

5 redenen om de Simply Irresistable ketting te dragen

  1. Agaat bevordert innerlijke rust, wat altijd fijn is tijdens feestdagen

  2. De steen helpt om praktische oplossingen te vinden voor problemen (stel je laat de hele doos eieren vallen voordat ze gekookt zijn…)

  3. De ketting is simpel en elegant; niet te aanwezig maar precies de finishing touch

  4. De steen staat voor groei en past hierdoor perfect bij de lente

  5. Agaat heeft een positieve invloed op de maag en stimuleert de stofwisseling (ideaal wanneer je net een beetje te veel paasbrood hebt gegeten)

 

 

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.