Feestdagen bij Beau Accessoires - Belangrijke Informatie

Feestdagen bij Beau Accessoires - Belangrijke Informatie

Met de feestdagen in zicht, wil ik je informeren over enkele belangrijke details met betrekking tot je bestellingen bij Beau Accessoires.

feestdagen verzending

Verzending tijdens de Feestdagen:
Van 24 t/m 26 december en van 31 december t/m 1 januari worden er geen pakketjes verzonden. Gedurende deze periodes blijft de webshop open en ben je van harte welkom om je bestelling te plaatsen. Houd er echter rekening mee dat bestellingen in deze tijd op de eerstvolgende verzend dag worden verwerkt. Ik doe mijn  uiterste best om ervoor te zorgen dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt.

Cadeaubonnen voor Een Bijzonder Geschenk:
Op zoek naar het perfecte cadeau? Ontdek de digitale cadeaubonnen! Je kunt deze digitaal aanschaffen en ze vormen een prachtig geschenk voor je dierbaren. Laat hen zelf hun favoriete sieraad of edelsteen uitkiezen. De digitale cadeaubonnen zijn eenvoudig te bestellen en worden direct naar je e-mailadres verzonden.

Belangrijke Updates en Informatie:
Voor alle aanvullende informatie met betrekking tot, speciale aanbiedingen of eventuele wijzigingen in de dienstverlening gedurende de feestdagen, raad ik je aan om de  Feestdagen bij Beau Accessoires Informatiepagina te raadplegen. Hier vind je altijd de meest actuele informatie.

Ik wil  je bedanken voor je vertrouwen in Beau Accessoires. Mogen deze feestdagen gevuld zijn met vreugde en schitterende momenten. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Met warme feestgroeten,

Melany 

Beau Accessoires

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.