Geel calciet

Geel calciet

De yellow Flavor  ketting is gemaakt van een RVS ketting met een  ruw gele calciet hanger.  Een mooie gele steen, je kan het ook de zonnestraal noemen, want het heeft een mooie gele kleur die precies op een zonnestraal lijkt.

 

Gele Calciet 

 De calciet  stimuleert wilskracht en geeft energie. Gele calciet versterkt zekerheid, eigenwaarden en levensvreugde, bevordert standvastigheid tijdens meningsverschillen. De steen activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Het is een steen van geluk omdat het welvaart, overvloed en positieve zegeningen in je leven aantrekt. De energie van deze steen zult  prachtige mogelijkheden naar je toe trekken. Hij brengt energie van vrijgevigheid, doorzettingsvermogen en helder denken. Je zult geïnspireerd worden om je zegeningen te delen, en je zult het doen zonder iets terug te verwachten

 

Vindplaatsen

Gele calciet is op verschillende plekken  te vinden, zoals Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Ijsland, België, Brazilië, Peru en de VS.  

 

Hoe gebruik je de gele calciet voor de beste resultaten?

Er zijn verschillende manieren waarop je de Gele Calciet kan gebruiken. Een daarvan is door het op te nemen in je dagelijkse meditatie. Wanneer je met deze steen mediteert, kun je heel makkelijk diepe meditatieve niveaus bereiken. Door gebruik te maken van deze steen kun je ook je aura helder en positief houden. En dat kan in de vorm van een sieraad, een ketting of armband. En zo draag je de steen altijd heel dicht bij je.

 

Chakra

De steen is geassocieerd met de solar plexus chakra. De plaats waar we ons gevoel van eigenwaarde en positieve houding behouden. De gele Calciet  kan je verbinden met het centrum van je persoonlijke kracht. Met een sterk zelfbeeld kun je alles bereiken waar je je geest op richt. Een goede steen om te gebruiken als je meer optimistisch wilt zijn. 

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.