Heel veel creatieve sieraden.

Heel veel creatieve sieraden.

Het is zo mooi om te zien dat er veel verschillende sieraden zijn die met verschillende sorten materialen worden gemaakt. Er zijn sieraden van natuursteen, miyuki kralen, papier, leer, hout, en niet te vergeten ijzerdraad en nog veel meer.
 
Ik had gekozen om natuursteen, swarovski en RVS sieraden te maken. Ik heb deze keuze gemaakt want die zijn de materialen die ik heel bijzonder vindt, materialen waarmee je een verhaal kan vertellen en ik kan beter met deze materialen werken. Maar dat neemt nief af dat ik ook sieraden van andere materialen leuk vindt.
 
Net zo als deze leren armband ik vindt het zo prachtig!
Deze leren armband is gemaakt door Sylvia van Sylviamade4you. De armband is gemaakt van natuur leer en echt leer van kreta. Een armband voor de stoere chicks.

Je heb ook armbanden van stoere materialen zoals de paracord

 

De paracord werd gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na een parachute landing werd de paracord touw van de parachute afgesnedenen en gebruikt voor allerlei toepassingen. Zelfs om te vissen. Net als andere materialen uit het leger wordt ook paracord sindsdien geraardeerd voor algemeen gebruik. Deze armband is ook verkrijgbaar bij Beau Accessoires.

 

 

Natuursteen armbanden zijn ook heel mooi en bijzonder, Door de mooie werking die de natuursteen te bieden heeft maakt het de sieraad heel bijzonder.

 

Ik ga zeker opzoek naar andere bijzondere sieraden en zodra ik weer iets heel unieks en mooi vindt komt er een 2de deel van dit artikel.

 

Liefs Melany

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.