Het gezicht achter Beau Accessoires !

Het gezicht achter Beau Accessoires !

Ik ben Melany, ontwerpster en eigenaresse van Beau Accessoires. Ik ben in Nederland geboren, maar met 5 jaar ging mijn moeder terug emigreren naar haar geboorteland Curaçao. Ik ben daar dus opgegroeid.

Ik woon nu samen met mijn partner Emo, mijn   dochter Kaylinn (8) en zoon Daylen (5) in Arnhem. Ik ben creatief, kleurrijk en ondernemend. Een van de dingen die ik het liefste doe     is sieraden maken die passen bij de persoon die ze draagt. Het is mijn droom om met mijn sieraden de wereld nog mooier en gelukkiger te maken.

 

Hier wat weetjes over mij!

Wist je dat ik koken en bakken heel erg leuk vindt.

Oh en dat ik vroeger danste en show presenteerde.

Dat  toen ik ongeveer 10 was,  was begonnen met sieraden maken.

Ik heb een grote zwakte voor notitie boekjes.

 

En zo kan ik door gaan met nog meer weetjes. Ik ga je zeker meer vertellen in mijn volgende blog over mij. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.