Kristal cadeau: Hoe Kies Je het Perfecte Kristal om Te Geven?

Kristal cadeau: Hoe Kies Je het Perfecte Kristal om Te Geven?

Edelstenen uitkiezen voor iemand anders kan best een uitdaging zijn. Wanneer je je eigen kristallen moet kiezen, weet je wat je behoeften zijn en welke stenen tot je ziel zullen spreken. Maar hoe kies je een steen om aan de behoeften van iemand anders te voldoen. Het geven van kristallen als cadeau is een prachtige cadeau om iemand van wie je houdt te helpen blokkades op te heffen en uit te stappen om hun allerbeste leven te leven. En kristallen zijn ook heel mooi! En kristallen zijn een prachtige tijdloos cadeau. Maar er zijn kristallen die altijd de perfecte cadeau zullen zijn, ze zijn altijd een goede keuze. Om de lijst ook niet te lang te maken heb ik 5 kristallen uit gekozen. 

rozenkwarts geschenk

Rozenkwarts

Ik begin meteen met de rozenkwarts want deze hoort gewoon op nummer 1. Rozenkwarts is een prachtige steen met een mooie zachtaardige energie. De rozenkwarts helpt om een diepe bron van eigenliefde aan te boren. En liefde is iets dat wij altijd willen delen met onze dierbaren, als je geliefde kan profiteren van een dosis liefde, of het interne of externe liefde is, met rozenkwarts zit je altijd goed. Rozenkwarts brengt liefde, medeleven en onvoorwaardelijke liefde. Het is een edelsteen die met de hartchakra verbindt. 

labradoriet cadeau


Labradoriet

De labradoriet is een edelsteen die verpakt is in een gevoel van magie en geweldig kan zijn om de sluier te laten zakken en een licht te laten schijnen op illusies. Als je iemand merkt dat iemand in je omgeving worstelt om in contact te blijven met zijn innerlijke kracht, brengt deze glimmende kristal een aardende kracht en helpt hij angst weg te nemen. En het beschermt jouw geliefde ook. En de labradoriet is ook een hele mooie steen om naar te kijken, echt een magische steen. 

amethist als cadeau


Amethist

Amethist nodig innerlijke vrede uit in het leven van een ander. Ken je iemand die een stressvolle tijd achter de rug heeft, of die last heeft van golven van angst, kan deze kristal een geweldige beste vriendkristal zijn. Dit is een van de meest rustgevende kristallen. 

bergkristal cadeau


Bergkristal

Bergkristal staat bekend als de master healer voor veel mensen, het biedt helende veelzijdigheid aan zijn drager. De bergkristal versterkt de energie van lichaam,  geest en spirituele energie. En de bergkristal is ook heel prachtig om ernaar te kijken. 

lapis lazuli als cadeau

Lapis Lazuli

De lapis lazuli is een vriendschaps steen. Het is een prachtige keuze om als cadeau te geven aan je geliefde, want lapis lazuli helpt de communicatie met gemak te stromen. En het is ook een uitstekende manifestatie steen. Zo kan je geliefden alle mooie dingen in hun leven manifesteren. Lapis lazuli is een steen van wijsheid en gezond verstand. En ook een prachtige steen.


Nu kan je vol zelfvertrouwen een mooie cadeau voor je dierbaren uit kiezen.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.