Inner love healing

Inner love healing

Inner love healing 

Ik had heel lang gewacht om met deze healing sessie te beginnen, Telkens was er wel een reden om het niet te doen. Achteraf gezien waren geen een reden wel een goede.Dus na lang bang te zijn om vooroordeel te worden. Heb ik NU besloten om echt te doen wat ik al heel lang wil doen. En dat is andere inspireren met mijn verhaal dus was ik sinds vorige week gestart met een privé Facebook community met gelijkgestemde. En deze week kondig ik mijn inner love healing aan die gaat op 9 maart van start. Het is mij gelukt om meer liefde voor mijzelf te hebben. En daardoor heb ik nu meer zelfvertrouw gekregen dat ik andere daarbij wil helpen door het maken van deze  programma de inner love healing.


Wat houd het in? 

We gaan 5 dagen lang aan onze inner love werken 5 dagen lang stuur ik je tips en inspiratie zodat jij ook aan je inner love kan werken. En mijn nummer 1 tip is om het meteen toe te passen zodat het echt voor jou kan werken. 


En de thema's zijn 

  1. met een goede gewoonte beginnen
  2. vergeef jezelf 
  3. dankbaar zijn

Ik ga 5 dagen lang met deze thema's aan de slag waar je mails van mij ontvangt en we gaan het ook bespreken  in de besloten facebook communityWaar kan je aanmelden?

Klik hier en meld je aan.  Je ontvangt dan elke dag een mail met tips, inspiratie en opdrachten om aan de slag te gaan. En in de instagram community gaan we het uitgebreid over elk thema hebben. Dus stuur je verzoek naar Beau Blossom Je wordt binnen 1 dag toegelaten. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.