Insta stories sale

Insta stories sale

Wat voor artikelen komen er in de sale?

Op 1 augustus had ik de webwinkel helemaal vernieuwd want ik had gekozen om alleen met duurzame materialen te werken, dus materialen waarmee jij lang mee kan gaan en zo kan je heel lang van je sieraden genieten. En ik had ook gekozen voor natuursteen en swarovski elements kristallen. Maar ik had veel artikelen weggehaald van de webshop. En die heb ik nog in dozen staan en dat vind ik zonde. Want ik had ze met heel veel liefde gemaakt,  dus zonde om ze zo te laten staan.Het zijn sieraden die gemaakt zijn van DQ materialen en ook accessoires zoals tas, sjaal enz enz. Sommige heb ik meerdere stukken van en andere weer  alleen maar 1.

 

Hoe wordt zo een insta story sale?

En nu vraag je je af “maar insta story sale?” “ hoe wordt zo een sale?” Geen paniek dat ga ik je nu uitleggen. Op 27 september om 20:00 moet je mijn insta story goed in de gaten houden. Want dan komen alle artikelen online en kan je reageren. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

  1. De eerste die reageer  die krijgt het artikel.

  2. Als je later reageer kom je op de reservelijst.

  3. Je hebt tot 28 september 20:00, de tijd om te betalen. Betaal je niet dan ga de artikel naar de volgende persoon bovenaan de reservelijst.

  4. De artikelen kunnen worden aangepast naar een kleinere maat. maar niet alle artikelen kunnen worden aangepast naar een grotere maat ivm de kralen, het kan zijn dat ik ze niet op voorraad hebt.

  5. Deze sale is uitgesloten van alle acties.

  6. Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. (verzendkosten zijn €1,99)

  7. Je kan ook meerdere artikelen aanschaffen. Dan ontvang je een factuur met alle atrikelen op.

Heb je nog vragen over de insta sale actie stel ze gerust. Dat kan via beauaccessoires@gmail.com of je kan ook een whatsapp sturen op 06- 42329231.

 

Het is wel handig als je Beau accessoires op instagram volgt. Klik hier

 

Groetjes Melany

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.