Jade initiaal ketting

Jade initiaal ketting

Jade initiaal ketting


De jade initiaal ketting is een ketting met een persoonlijke touch. Een ketting met je eigen initiaal of die van een dierbare. En dat maakt deze ketting heel bijzonder, overal waar je gaat heb je je dierbare dicht bij je hart. De ketting heeft ook een jade edelsteenhanger.


De jade initiaal ketting is gemaakt van edelstaal ballchain ketting, de ketting heeft een lengte van circa 45cm. Aan de ketting hangt een jade edelsteenhanger met een edelstaal initiaal.


Jade

Reiniging, bescherming en voorspoed.


Jade is een beschermende steen en zou een kalmerende invloed hebben en stabiliserend bij negatieve gedachten en negatieve emoties zoals boosheid, verdriet, angst en irritatie.. Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen helpt schuldgevoel en een gevoel van hulpeloosheid verminderen en helpt op een zachte manier voor je zelf opkomen. Ook helpt de jade om negatieve emoties en irritatie los te laten en maakt zelfredzaam. Het leert je dat je er mag zijn en je niet overmatig hoeft aan te passen of mensen over je grenzen heen hoeft laten gaan.


Als je tijdens het slapen een stukje in de buurt hebt, is de kans groot  dat je je dromen onthoud en hier boodschappen uit te kunnen halen.


Het werkt in op het hartchakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en toleratie.

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.