Edelstenen voor herfst

Kristallen voor herfst

Herfst is het seizoen van vertragen, oogsten, overvloed en dankbaarheid. We denken na over wat we in de zomer hebben bereikt en hoe dit ons de komende maanden en de winter zal ondersteunen. Je kan het ook de tijd van zelfreflectie en overgang noemen. Maar herfst is ook het seizoen van loslaten. Zelfs de natuur doet eraan mee. Want in herfst laten bomen hun bladeren los. En in een spectaculaire kleurweergave. Vele van ons houden toch veel van deze tijd van het jaar. 


Kristallen voor herfst 

Er zijn veel kristallen die dit seizoen vertegenwoordigen of die je kunnen ondersteunen tijdens deze fase van het jaar. Ik heb ze hier op een rij voor jou. Je kunt deze stenen als sieraden dragen of gewoon bij je dragen. Je zou ze in je huis kunnen plaatsen. Versier je altaar of een andere heilige ruimte ermee. 

rookkwarts hart

Rookkwarts

Rookkwarts  een goede steen voor in de herfst. Rookkwarts varieert in de kleuren bruin tot hele donkere bruin en rook grijs. Dit staat voor onze reis naar binnen en de steeds langere nachten.  Dit is  de meest krachtige steen voor het balanceren van je eerste chakra. Een gebalanceerd root chakra zorgt ervoor dat je stevig en vol vertrouwen in het leven staat. Perfecte steen om je te helpen aarden als je gedachten alle kanten op gaat en je het contact met jezelf kwijt bent. Het helpt bij het reinigen van negatieve energie uit externe bronnen of uit eigen creatie. Werk met rookkwarts om je bewust te worden van je negatieve denkpatronen en om je te helpen een positieve mindset te ontwikkelen.


Citrien

Een warme zonnige steen, citrien is een goudgeel of goudbruin kristal dat lijkt op herfstbladeren en het gouden zonlicht van deze tijd van het jaar. Het is een prachtige kristal die draait om overvloed en zegeningen. Citrien is uitstekend om je te focussen op dankbaarheid en erop te vertrouwen dat het universum voor ons zorgt.

labradoriet

Labradoriet

Labradoriet is een steen die verschuift en verandert in het licht, daarom is het ideaal voor deze vluchtige en overgangsperiode van het jaar. De patronen lijken ook een beetje op bladeren. Dit kristal leidt ons door levensovergangen en persoonlijke transformatie. 

maansteen punt

Maansteen

Maan steen is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De maan begint meer op te vallen in deze tijd van het jaar en regeert onze innerlijke wereld. Dit kristal helpt ons te verbinden met onze intuïtieve en psychische aard. Maansteen wordt ook gebruikt voor een nieuw begin en het navigeren door de nieuwe fasen in ons leven.

Lapis lazuli

Lapis lazuli

Lapis lazuli een diep blauwe steen vaak met insluitingen die goudkleurig, wit of zwart zijn. Lapis lazuli is een goede ondersteuning bij het maken van een plan voor het seizoen. Het vergroot je creativiteit en reflectie.  Deze steen verlicht stress en zorgt voor diepe vrede. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.