lente kristallen

Kristallen voor lente

Kristallen voor lente


Lente sta voor een nieuw begin. Het ideale moment om ook je huis te bevrijden van dat wat geweest is. 


Bij de lente ga ik goed na over wat ik wil, zet een doel voor de toekomst neer. Lente is de goede tijd ervoor. Lente betekent opnieuw beginnen.  Lente is de cyclus van wedergeboorte, groeien, ontwaken, leven en ontkiemen. alle blaadjes aan de bomen groeien weer, bloemetjes zijn er weer. 


In deze tijd van het jaar  verzamel je al jouw lente kristallen om te gebruiken in rituelen om de groei en vernieuwing van het seizoen te eren. Hoewel we elke maand de kans krijgen om tijdens de nieuwe maan een nieuwe begin te manifesteren, is de lente een extra speciale tijd voor vernieuwing. 

Kristallen voor lente

Groene aventurijn

Voor de moed, om het meeste uit alle kansen te halen. Deze diep verrijkende groene steen kan je helpen in je rust te wortelen. Door je kalm te houden kan je je focus behouden en zo kan je alle kansen zien en om die te nemen. 

 

maansteen

Maansteen

De steen van een nieuw begin, verlicht stress en versterkt innerlijke rust. Net als de maan herinnert de steen ons eraan dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering. En elke cyclus heeft een nieuwe begin. 

 

Amethist

Om kalm te blijven en de controle te behouden. Amethist geeft je de rust en helderheid, zodat je makkelijk je doelen helder kan zien en opschrijven. De energie van de amethist houdt de geest helder en open voor nieuwe inzichten. Het stimuleert het geheugen en verbetert de motivatie zodat je beter in staat bent realistische doelen te stellen. 

 

Polychroom jaspis

Het is een zacht kristal dat zijn drager kan kalmeren, centreren en aarden. Vanwege zijn aardende eigenschappen kan polychrome jaspis onze verbinding met de aarde versterken. Dit maakt het een uitstekende keuze voor de groep lente kristallen. 


Welke lente kristal heb je in je verzameling? Laat het graag in de opmerking weten. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.