kristallen voor moeder en kind


Moeder zijn is geen makkelijke taak. Om ons gezonde verstand te behouden en gezond te blijven, moeten we ons eraan herinneren om ook voor onszelf te zorgen. Ook hiervoor hebben we de selfcare set.

Kristallen bevatten krachtige energieën die trillingen creëren die negatieve energieën kunnen omzetten in positieve.

Ik weet zeker dat alle moeders de energieboost van kristallen kunnen waarderen.

Hun kalmerende energie is bijzonder en is geschikt voor moeders en kinderen.

Bergkristal

Bergkristal is de krachtigste genezer en versterker van energieën. Het ondersteunt de gezondheid en het welzijn, perfect voor moeders die het vaak te druk hebben om voor zichzelf te zorgen. Dit veelzijdige kristal kan ook worden gebruikt om je te helpen gefocust te blijven en de geheugenfunctie te verbeteren, waardoor het geweldig is voor kinderen die studeren.


Rozenkwarts

Het kristal van onvoorwaardelijke liefde, het opent het hart voor eigenliefde en acceptatie. Perfect voor moeders die wat me time nodig hebben, en om ze te herinneren om ook aan zichzelf te denken en lief te zijn voor zichzelf.

Rozenkwarts kan worden gebruikt om negatieve emoties los te laten en te vervangen door harmonie.

Dit zachte kristal is geweldig om kinderen te helpen mededogen en vergeving te leren. Het stelt kinderen in staat om hun emoties te uiten, waardoor eigenliefde en zelfvertrouwen toenemen. Een hele mooie liefdes kristal.


Amethist

Een kalmerend kristal dat zowel moeders als kinderen kan helpen om beter te slapen. Leg het onder het kussen of bij het bed.


Amethist brengt rust en helderheid in de geest, waardoor moeders gefocust en onder controle kunnen blijven tijdens stressvolle situaties, thuis of op het werk.

Voor kinderen is het ook een hele bijzondere steen. Het helpt de kinderen om nare gedachtes van ze af te zetten en op te ruimen, zodat ze zich weer prettig voelt. Maar dat gebeurt niet alleen overdag, maar ook 's nachts, zodat ze heerlijk kunnen slapen.

Maansteen

Maansteen bekend als kristal van moederschap, bevat het krachtige maternale energie. 

Maansteen is geweldig voor het verlichten van stress en het kalmeren van negatieve emoties, perfect voor hyperactieve kinderen en moeders en kinderen die te maken hebben met emotionele problemen.

Maansteen verhoogt ook de intuïtie en brengt hormonen in evenwicht.

Lapis Lazuli

Dit is een stabiliteits- en aarding kristal. Het brengt eerlijkheid en mededogen in de relatie tussen moeders en kinderen. Het geeft moed en wijsheid om te spreken en de leiding over je eigen leven te nemen.

Lapis Lazuli kan helpen de concentratie te verhogen en een drukke geest te kalmeren, waardoor je onbeduidende problemen kunt loslaten om de grotere dingen in het leven na te streven.

Lapis lazuli is ook een goede steen voor als een kind last heeft van enge dromen. De steen nodigt fijne dromen uit. Mooie steen voor naast het bed. 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd