edelstenen voor moeder en kind

kristallen voor moeder en kind

Moederschap is een uitdagende taak die veel van ons vergt. Om in balans te blijven en ons welzijn te behouden, is zelfzorg essentieel. Kristallen bieden krachtige energieën die negativiteit kunnen transformeren naar positiviteit.

Ik weet zeker dat alle moeders de energieboost van kristallen kunnen waarderen.

Hun kalmerende energie is bijzonder en is geschikt voor moeders en kinderen.

bergkristal ketting

Bergkristal

Bergkristal is de krachtigste genezer en versterker van energieën. Het ondersteunt  het welzijn, perfect voor moeders die het vaak te druk hebben om voor zichzelf te zorgen. Dit veelzijdige kristal kan ook worden gebruikt om je te helpen gefocust te blijven en de geheugenfunctie te verbeteren, waardoor het geweldig is voor kinderen die studeren.

De bergkristal hou de energie van je intenties vast, terwijl het negatieve energie opschoont. Een prachtige steen voor mama's die geheime wensen en zegeningen in hun hart hebben voor hun kinderen. Dit kristal belichaamt niet alleen je intenties, maar het versterkt ze ook in het universum. 


edelstenen voor moeder en kind

Rozenkwarts

Het kristal van onvoorwaardelijke liefde, het opent het hart voor eigenliefde en acceptatie. Perfect voor moeders die wat me time nodig hebben, en om ze te herinneren om ook aan zichzelf te denken en lief te zijn voor zichzelf.

Rozenkwarts kan worden gebruikt om negatieve emoties los te laten en te vervangen door harmonie.

Dit zachte kristal is geweldig om kinderen te helpen mededogen en vergeving te leren. Het stelt kinderen in staat om hun emoties te uiten, waardoor eigenliefde en zelfvertrouwen toenemen. Een hele mooie liefdes kristal.

edelstenen voor moeder en kind

Amethist

Een kalmerend kristal dat zowel moeders als kinderen kan helpen om beter te slapen. Leg het onder het kussen of bij het bed.


Amethist brengt rust en helderheid in de geest, waardoor moeders gefocust en onder controle kunnen blijven tijdens stressvolle situaties, thuis of op het werk.

Voor kinderen is het ook een hele bijzondere steen. Het helpt de kinderen om nare gedachtes van ze af te zetten en op te ruimen, zodat ze zich weer prettig voelt. Maar dat gebeurt niet alleen overdag, maar ook 's nachts, zodat ze heerlijk kunnen slapen.

maansteen voor moeder en kind

Maansteen

Maansteen bekend als kristal van moederschap, bevat het krachtige maternale energie. 

Maansteen is geweldig voor het verlichten van stress en het kalmeren van negatieve emoties, perfect voor hyperactieve kinderen en moeders en kinderen die te maken hebben met emotionele problemen.

Maansteen verhoogt ook de intuïtie en brengt hormonen in evenwicht.

 

lapis lazuli voor moeder en kind

 

Lapis Lazuli

Dit is een stabiliteits- en aarding kristal. Het brengt eerlijkheid en mededogen in de relatie tussen moeders en kinderen. Het geeft moed en wijsheid om te spreken en de leiding over je eigen leven te nemen.

Lapis Lazuli kan helpen de concentratie te verhogen en een drukke geest te kalmeren, waardoor je onbeduidende problemen kunt loslaten om de grotere dingen in het leven na te streven.

Lapis lazuli is ook een goede steen voor als een kind last heeft van enge dromen. De steen nodigt fijne dromen uit. Mooie steen voor naast het bed. 

 

Verwen jezelf en je kinderen met de helende kracht van deze kristallen. Moeders verdienen het om zichzelf te verzorgen en in balans te blijven.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.