laatste winactie van 2018

laatste winactie van 2018

De allerlaatste winactie van dit jaar! Niet zomaar een winactie! Maar een winactie die vanuit mijn hart komt. Ik had de afgelopen  weken met heel veel shops, hele leuke winacties georganiseerd. Had heel veel leuke volgers bij gekregen. Maar de winactie van deze week is mijn favoriete, ik ben een grote fan van de steen van liefde de rozenkwarts. Dus kwam ik op het idee om een een sieraden set te maken met de rozenkwarts om aan de winnaar te geven. Zo kan zij met veel liefde 2019 in gaan. En samen met de set ook een rozenkwarts knuffelsteen.

 

HOE DOE JE MEE?

  • Volg MIJ op instagram en facebook.

  • Like en/of reageer op de winactie foto zodat ik weet  dat je meedoet

  • Verhoog je kans door op instagram en facebook mee te doen.

 

Tag een vriendin die deze actie ook niet mag missen.

De winnaar wordt op 31 december bekend gemaakt.

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.