Lancering van Unique Name Gemstone Bracelet (Gastblog)

Lancering van Unique Name Gemstone Bracelet (Gastblog)

Voor de lancering van de Unique Name Gemstone Bracelet heb ik een aantal vrouwen gevraagd of zij een sieraad wilden laten maken en daarover hun ervaringen willen delen. Vandaag deelt Marloes haar Beau Experience in dit gastblog.

 

Ik hoefde geen moment te twijfelen toen Melany aan me vroeg of ik een armband wilde uitzoeken van haar nieuwe collectie. Een sieraad, gemaakt van natuursteen en initialen naar keuze; daar ging mijn hart sneller van kloppen. Ik had al eerder bij Beau Accessoires een armband gekocht, een delicaat bandje met rozenkwarts en ik draag het elke dag. Een nieuwe erbij was dus zeker welkom.

De keuze was ook snel gemaakt; ik koos een armband van lichtroze stenen met de initialen G O H, voor de nieuwe naam van mijn bedrijf. Heel snel nadat ik mijn keuze had doorgegeven kreeg ik al de bevestiging dat ze hem voor me had gemaakt en bovendien dat hij al was verzonden. De volgende dag kreeg ik het cadeautje in de brievenbus. Ontzettend mooi verpakt met een handgeschreven kaartje erbij; persoonlijke service ben ik dol op, dus met een grote glimlach toverde ik het armbandje uit het cadeauzakje.

Wat was hij mooi; verschillende nuances lichtroze, sommige kralen helemaal effen en anderen een beetje doorzichtig waar de nerven van de steen in te zien zijn. Ook de blokjes met initialen pasten er perfect bij. Ik vertel je heel eerlijk, ik heb een klein dansje door de kamer gedaan.

Toen ik dit vertelde aan Melany, kreeg ik super snel een enthousiaste reactie met nog meer uitleg over de steen die ik had gekozen. Pink Aventurijn; wat staat voor extra motivatie om je dromen waar te maken. Laat dat precies zijn wat ik ook met mijn bedrijf doe! Ik kon mijn geluk dus niet meer op en draag sinds die dag het armbandje elke dag. Elke dag werk ik aan het waarmaken van mijn dromen en aan de dromen van andere vrouwen, dit armbandje is daar een mooie herinnering aan.

Onwijs bedankt lieve Melany, voor de armband en de geweldige service!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.