Lapis lazuli de manifestatie steen.

Lapis lazuli de manifestatie steen.

Lapis lazuli is een diep blauwe steen vaak met insluitingen die goudkleurig, wit of zwart zijn. Het bestaat uit meerdere mineralen. Lapis lazuli is een mooie mix van lazuriet, calciet en ijzerpyriet. Het lazuriet schenkt deze steen zijn opvallende blauw en het pyriet (klatergoud) zorgt voor een metallic uiterlijk. 

Dit prachtige gesteente, gevonden in Afghanistan, is in talloze sieraden en objecten verwerkt. Er zijn beeldschone mozaïeken op muren en vloeren teruggevonden. Lapis lazuli was gewijd aan de godinnen Nuit (godin van de hemel) en Maat (godin van de waarheid, wet, orde en harmonie). 


De lapis lazuli staat bekend als vriendschap steen en manifestatie steen. De prachtige manifestatie steen kan jouw gedachten harmoniseren en de positiefste daaruit naar voren halen. Wil je meer weten hoe je het kan gebruiken om je manifestatie te versterken klik hier. Gebruik dit kristal voor eerlijke, oprechte en constructieve gesprekken met jezelf, met iemand anders of met je gidsen in de hemel. De steen resoneert met het keelchakra om duidelijk te kunnen spreken.  Door diepere, innerlijke kennis bloot te leggen, beschikt hij over een krachtig vermogen om de persoonlijkheid te versterken. Gebruik deze steen om je zelfbewustzijn, zelfkennis en innerlijke waarheid te vergroten. 

lapis lazuli

Een prachtige en sterke cocktail voor wat extra zelfliefde, heb je makkelijk. Als je de lapis lazuli samen met de rhodochrosiet gebruikt. Als je je een beetje verloren voelt, alsof je wat extra liefde nodig hebt, draag dit paar dan bij elkaar om je bewustzijn te vergroten en te onderzoeken  van waar deze gevoelens vandaan komen, zodat je door deze mindset shift heen kunt werken. Een gezond begrip van wat er intern gaande is, zal je in staat stellen om te begrijpen wat aan de buitenkant manifesteer. en krijg je de kracht voor een epische verandering.


Ik heb een guide gemaakt waar ik meer heb over de werking van de lapis lazuli, over hoe je het kan gebruiken om je manifestatie te versterken en wat affirmatie die goed met je lapis lazuli kan gebruiken. Klik hier en download jouw guide.

 

lapis lazuli

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.