Linnen en limoen

Linnen en limoen

Deze week mag ik een leuke oorbellen set van linnen en limoen weg geven. Linnen en limoen is een hele leuke webshop met hippe handgemaakte sieraden.

 

Hier in het kort over linnen en limoen.

 

Wie ben ik en wat is mijn missie?

Mijn naam is Marieke Bavelaar.

Ik ben getrouwd en moeder van de 2 grootste schatten van de wereld.

Ik geniet enorm van het maken van sieraden, het zoeken naar nieuwe sieraden voor in de shop en het contact met de klanten. De combinatie tussen thuiswerken voor linnen & limoen en werken op school is voor mij ideaal.

Om toch contact te hebben met de klanten vind ik het heel tof om op homeparties te komen, kinderfeestjes te geven en workshops te organiseren.

Waar komt de naam linnen & limoen vandaan?

De naam is oorspronkelijk bedacht voor de blog. Daar blogde ik over de spullen die onder de naaimachine vandaan kwamen (linnen), spulletjes die ik haakte, wat ik graag las, wat ik graag kookte (limoen) en waarmee ik knutselde. Na verloop van tijd is mijn interesse steeds meer gegaan naar het maken van sieraden maar de naam is gebleven.

Waar staat Linnen & limoen voor?

Linnen & limoen staat voor hippe, handgemaakte en originele sieraden. Ik ben altijd opzoek naar sieraden die net een beetje anders zijn. Toch wil ik ook graag een zo compleet mogelijk assortiment hebben.

 

En nu vraag je je af wat kan je winnen?

Een hartendiefje sieraden set. 

Hartendiefjes zijn sieraden met jouw eigen foto, ontwerp, tekst...jouw creatieve ontwerpen kunnen allemaal omgezet worden in een sieraad!

Deze foto's/ontwerpen worden in een bronskleurige, (rosé) goudkleurig of zilverkleurige basis gezet.

 

Hoe kan je meedoen aan de win actie? 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.