Kristallen voor het nieuwe jaar

Meest krachtige kristallen om het nieuwe jaar te beginnen

In 2024 kunnen de prachtige kristallen niet ontbreken. Kristallen en edelstenen zijn een persoonlijk, ondersteunend en liefdevol cadeau dat je aan jezelf mag geven. Wil jij in het nieuwe jaar meer ondersteuning bij meer balans, kracht, zelfliefde en rust? Lees snel verder.

Kristallen voor het nieuwe jaar

Kristallen voor het Nieuwe Jaar

De stenen die je hierbij kunnen helpen zijn de tijgeroog, seleniet en rozenkwarts.

De tijgeroog stimuleert de kracht in jezelf, maakt je een sterk persoon voor alle situaties die je tegenkomt in 2024. De seleniet brengt balans in je emoties en is een kalme steen die diepe rust geeft. En natuurlijk kan de liefdessteen niet ontbreken. De rozenkwarts, de steen van universele liefde, staat voor liefde voor de natuur, liefde voor je omgeving en liefde voor jezelf.

 

kristallen voor 2023

Kristallen voor 2024

Wat ik heel bijzonder vind aan edelstenen is dat ze niet alleen mooi zijn om te zien, maar ze ondersteunen je ook met je intenties, en ook met je voornemens en doelen.

Zo heb je de chrysocolla. Deze steen helpt je te reflecteren over wat goed en fout is voor jou, je sterke en zwakke punten, zodat je duidelijk kunt zijn over keuzes voor de nieuwe etappe in je leven.

En niet te vergeten de Onyx. Vraag onyx om eventuele negatieve sporen van het verleden te absorberen, zodat je in het nieuwe hoofdstuk van je leven vrij van bent. De onyx is ook een steen die je regelmatig moet reinigen.

Er zijn genoeg edelstenen waaruit je kunt kiezen, zodat ze jou in 2024 kunnen ondersteunen. Breng schittering in je leven met deze prachtige geschenken van de aarde. 

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.