Kristallen voor het nieuwe jaar

Meest krachtige kristallen om het nieuwe jaar te beginnen

Nog heel even en dan zijn we in 2023! En in 2023 kunnen de prachtige kristallen niet ontbreken. Kristallen en edelstenen zijn een persoonlijk, ondersteunend en liefdevol cadeau die je aan jezelf mag geven. Wil jij in het nieuwjaar meer ondersteuning bij meer balans, kracht, zelfliefde en rust? Lees snel verder.

Kristallen voor het nieuwe jaar

De stenen die je hierbij kan helpen zijn de tijgeroog, seleniet en rozenkwarts.

De tijgeroog  stimuleert de kracht in jezelf maak je een sterk persoon voor alle situatie die je tegen komt in 2023. De seleniet brengt balans in je emoties en het is een kalme steen die diepe rust geeft. En natuurlijk kan de liefdes steen niet ontbreken. De rozenkwarts de steen van universele liefde, het staat voor liefde voor de natuur en liefde voor je omgeving en liefde voor jezelf.

kristallen voor 2023

Wat ik heel bijzonder vind van edelstenen is dat de edelstenen  niet alleen mooi zijn om te zien  maar ze ondersteunen je ook met je intentie, of je met je voornemens en doelen. 

Zo heb je de chrysocolla deze steen helpt je te reflecteren over wat goed en fout is voor jouw, je sterke en zwakke punten, zodat je duidelijk kunt zijn over keuzes voor het nieuwe etappe in je leven.

En niet te vergeten de Onyx, Vraag onyx om eventuele negatieve sporen van het verleden te absorberen, zodat je in het nieuwe hoofdstuk van je leven vrij van bent. De onyx is ook een steen die je regelmatig moet reinigen. 

Er zijn genoeg edelstenen waarvan je kan kiezen zodat ze jou in 2023 kunnen ondersteunen. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.