mighty natural collectie

mighty natural collectie

Er zijn 2 nieuwe armbanden toegevoegd aan de mighty natural collectie. Deze 2 zijn gemaakt van howliet en hematiet. Ik ga je nu een beetje vertellen van beide stenen.

Mighty Natural Hematiet

"ontgiftiging, balans en aading"

Als je wordt aangetrokken door het hematiet, kan dit een teken zijn dat je behoefte hebt aan aarding en balans in je leven. Zodra de hematiet de huid raakt, voel je je meer gecentreerd en kalm met zijn intense maar subtiele vibraties. Hoewel alle kristallen krachtige aardingseffecten hebben, zijn de eigenschappen van het hematiet een juweeltje als het gaat om het opruimen en activeren van het wortelchakra, het energiecentrum dat ons aan de aarde verankert en een gevoel van stabiliteit geeft. Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend.

Mighty Natural Howliet

"communicatie, helderheid en expressie"

Howliet heeft een  rustgevende energie die stress helpt verlichten en die tegen woede uitbarsting helpt en een slecht humeur te kalmeren. Ook versterkt hij de positieve eigenschappen en om minder kritisch te zijn. Het vergroot je ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.

 

 

 

Mighty Natural collectie

Deze stoere collectie bestaat nu in totaal uit 7 armbanden. En dat zijn de mighty natural  lapis lazuli, chrysanthemum, scenery jasper, lotus jasper, black silk en de twee nieuwe die bij zijn gekomen de howliet en hematiet. Het is een heren collectie maar wordt ook gedragen door de stoere dames. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.