mijn 3 favoriete items in de webshop

mijn 3 favoriete items in de webshop

Ook ik heb wat favoriete items in de shop! Ik maak echt alle sieraden met heel veel liefde maar toch zijn er sommige items  waar ik extra blij van wordt. En die ik persoonlijk vaak draagt. Om het geen lange blog te maken had ik besloten om 3 uit te kiezen. Het was echt een hele moeilijke keuze maar het is me  gelukt. Hier komt de eerste!


Light sapphire swarovski oorsteker

Als je mij op insta volgt, kan je deze favoriete al zien. Ik heb hem elke dag om. Deze mooie blauwe oorstekers zijn echt mijn ultimate favorieten. Ik hou van simplicity en een bling, en de light sapphire swarovski oorstekers hebben een mooie formaat niet te klein en ook niet te groot en ze hebben een bling. de exacte  maat is 8mm. Maar de blauwe light sapphire kleur is ook heel licht zacht en mooi. 

 

Rozenkwarts

Ik ga overal met mijn rozenkwarts steen die hoort gewoon bij mij. De steen die een mooie vrouwelijke energie heeft. De steen van de hartchakra, deze steen open je hart om liefde te geven en te ontvangen. Deze zachte liefdes energie doet mij heel goed. Daarom is deze steen ook 1 van mijn favorieten. 

 

 

sterrenbeeld armband - tweeling

Ja ik ben een tweeling van sterrenbeeld! Deze sterrenbeeld armband is gemaakt van light amethyst swarovski bicone en tijgeroog kraal. De swarovski light amethyst is de geboorte steen voor een tweeling en de tijgeroog is 1 van de edelstenen die bij dit sterrenbeeld past. Een simpele armband die ik goed kan combineren met andere armbanden.

 

 

Ja deze waren mijn top 3 van de webshop. Ik ben benieuwd wat jouw favoriete item van de shop is. Laat je mij het weten in een reactie hieronder! 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.