Mystery steen

Mystery steen

Ben jij op zoek naar wat extra steun en begeleiding in het leven? Of hou jij gewoon van verrassingen? Dan is de Mystery Steen iets voor jou!

De Mystery Steen is een uniek product dat bij jou thuis wordt bezorgd met een persoonlijke boodschap. Elke steen heeft zijn eigen unieke energie en boodschap, en door middel van meditatie en focus wordt deze boodschap ontdekt en opgeschreven. Zo kan elke steen, zelfs als ze van dezelfde soort zijn, een unieke boodschap hebben.

mysterie steen

Het pakketje dat jij ontvangt, bevat precies de boodschap die jij op dat moment nodig hebt. Dit kan een inzicht zijn, een bevestiging of een steuntje in de rug. De steen kun je bij je dragen, in je broekzak of tas, op je bureau leggen of zelfs 's nachts op je nachtkastje leggen. Laat de steen je ondersteunen bij processen en je helderheid geven wanneer je even het antwoord niet weet.

 

Bij bestellen kies ik intuïtief een Mystery Steen speciaal voor jou. ( zelf ik kan niet zien welke steen jij ontvangt) Het is een uniek cadeau voor jezelf of voor een vriend of vriendin die wel wat extra begeleiding kan gebruiken.

De Mystery Steen is niet alleen een prachtig cadeau, maar ook een unieke manier om jezelf te leren kennen en te groeien. Het is een instrument om je te ondersteunen bij processen in het leven, en om meer helderheid en inzicht te krijgen.

 

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw eigen Mystery Steen en laat je verrassen door de boodschap die het voor jou heeft!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.