Natuursteen van de week!

Natuursteen van de week!

Serpentijn is een groep groene stenen die over de hele wereld wordt gevonden, overal van Canada tot Griekenland tot Korea en Nieuw-Zeeland. Deze groep bevat ongeveer twintig gerelateerde mineralen, met twee verschillende soorten vormen, antigoriet en chrysotiel.

Antigorietstenen zijn solide, terwijl Chrysotile stenen vezelig zijn.

Chrysotile kronkelige stenen zijn eigenlijk een soort asbest, een zeer gevaarlijk mineraal dat ernstige ademhalingsproblemen veroorzaakt door de inademing van de kristallen.

Antigorite serpentijn zijn relatief zachte stenen, en ze zijn opmerkelijk vanwege hun glanzende groene oppervlak.

Serpentijn kan variëren van doorschijnend tot ondoorzichtig.

Waarom zou je Serpentine gebruiken?

Het woord "serpentijn" is afgeleid van het woord "slang".
Hoewel deze naam bijna zeker werd gekozen vanwege zijn groene kleur.

Slangen werden in het westerse denken vaak beschouwd als voorboden van het kwaad, maar dit betekent niet dat serpentijn een slechte steen is.

In feite is het een van de meest historisch gebruikte stenen voor het opsporen van het kwaad en bescherming tegen zowel pech als opzettelijk kwaadwillig gedrag - zelfs tegen donkere magie.

Serpentijn daarentegen is meestal niet erg donker - soms heeft het een diepgroene kleur, maar net zo vaak is het een licht of helder groen.

Serpentijnstenen zijn uitstekend voor het ontwikkelen van een duidelijke innerlijke rust die je onaantastbaar maakt door negatieve energie.

In plaats van dat deze steen de slechte energie uit je omgeving "opzuigt" als een magneet, zal het je paranormale "schil" verharden en het onmogelijk maken dat die slechte energie doordringt.

Je zult een persoonlijke kracht en sereniteit ontwikkelen waar negativiteit eenvoudigweg vandaan komt.

Groen is van oudsher een kleur die is geassocieerd met zowel liefde (het is de kleur van het hartchakra) als geld..


Groene stenen van alle soorten, inclusief serpentijn, kunnen worden gebruikt om die dingen naar u toe en in uw leven te trekken.

Dit is een uitstekende steen om in je leven te brengen als je barrières wilt opwerpen tussen jezelf en psychische aanvallen, terwijl je ook positieve energie in je leven trekt.

Hoe zal Serpentijn je helpen?

Serpentijnsteen is een van de beste stenen voor het leveren van de unieke "one-two punch" om te beschermen tegen negativiteit terwijl hij positiviteit aan het tekenen is.

De meerderheid van de stenen doet het een of het ander (of, op zijn minst, doe het een veel beter dan het andere).

Serpentijnsteen is een van de weinige die even goed is in het beschermen tegen negatieve energie terwijl hij ook positieve energie aantrekt,

Serpentijn is een van de beste stenen die je kunt gebruiken om je carrière te verbeteren.

Tegelijkertijd, vanwege de positieve effecten op beide emoties, zullen mensen die belangrijk zijn in jouw vakgebied je in een positiever daglicht zien en een instinctief "goed gevoel" over je ontwikkelen, iets dat in bijna elke carrière enorm belangrijk is

Alleen al om de volledige effecten van serpentijn op je carrière af te ronden, zal de associatie van groen en geld jouw geldwinst opleveren - mogelijk in de vorm van een promotie, een verhoging of een nieuwe carrièremogelijkheid.


 De beste combinaties om te gebruiken met Serpentine

Serpentine is een uitstekende steen om te combineren met andere stenen die zich richten op uw specifieke doelen.

Als je het gebruikt om relaties te verbeteren, kan het worden gecombineerd met stenen die een persoonlijke sentimentele betekenis voor je hebben, of met stenen waarvan bekend is dat ze de emoties ten goede komen, zoals rozenkwarts.

Zoals altijd kan de serpentijnsteen ook worden gecombineerd met een helder kwartskristal, een steen die de effecten van een andere steen of kristal kan versterken.

Bij gebruik in combinatie kan helder kwarts de efficiëntie van de effecten van de serpentijnsteen verbeteren en het ook zo duidelijk mogelijk richten op uw specifieke doelen.

In het algemeen is serpentijnsteen echter niet iets dat moet worden gecombineerd met een andere steen om positieve effecten te hebben.

De dubbele kracht om negativiteit van je af te wijzen en tegelijkertijd positieve energie op het gebied van geld en romantiek aan te trekken, maakt het eigenlijk een betere steen om alleen te gebruiken dan vele anderen, die slechts een van de twee dingen doen.

 

Heb je vragen of meer tips over serpentijn plaats ze in de opmerking hier beneden.

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.