Nieuwe ketting collectie

Nieuwe ketting collectie

Mijn moeder is een grote fan van rozenkrans kettingen. Ze vroeg me vaak om een ketting voor haar te maken, en dat had ik vaak met heel veel liefde gedaan. En zo liet ik andere zien wat ik voor haar had gemaakt en vonden mensen ze heel mooi. En toen begon ik andere modellen te maken wat heel populair werd bij de mannen. En zo werd de kralenketting geboren. Maar tot nu toe heb ik geen naam voor de collectie, ik vindt het zo moeilijk om een goed naam te bedenken.

 Wat is het verschil tussen de kralen ketting en de rozenkrans?

First of al een rozenkrans is een gebedsketting en bij die ketting gebruik je in totaal 59 kralen. 10 dezelfde kralen in een rij en dan een spatie waar je dan 1 kraal rijgt en dan weer spatie en komen weer de 10 kralen. bij de rozenkrans heb je ook een tussenstuk en onder die tussenstuk komt er 5 kralen en onder die 5 kralen een kruizen hanger.

 Bij de kralen ketting collectie gebruik ik niet de 59 kralen maar meer en ik rijg de kralen op verschillende manieren en ik gebruik niet een tussenstuk bij de kralen collectie. De hanger kan van verschillende vormen zijn. Maar toch komt het wel vaak voor dat mensen graag een kruis wilt.

 Gepersonaliseerde kralen ketting.

En ja hoor je kan de kralen ketting ook volledig personaliseren naar jouw wensen. Er staan al een paar modellen in de webshop maar heb je wens kan je makkelijk met mij contact op nemen en dan bespreken we jouw wensen en dan ga ik aan de slag met jouw kralen ketting.

Je kan zelf voor het model kiezen met een staafje waar ik dan  een word naar wens in stamp. Dus genoeg mogelijkheden om er een unieke ketting van te maken.

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.