Nieuwe kristallen in de petite collectie!

Nieuwe kristallen in de petite collectie!

De petite collectie is uitgebreid met 4 nieuwe armbandjes. En 2 zijn met  goud rvs kralen! En ze zijn super mooi geworden. 

De petite collectie is een armband collectie gemaakt met 4mm edelsteen kralen. En in het midden 2 rvs kralen. Omdat de kralen zo klein zijn kan je deze armbanden mooie met andere armbanden combineren of je kan meerdere petite armbanden samen dragen. 

Het mooie van deze collectie is dat elk armband met een edelsteen gemaakt is, dus elk armband heeft een mooie betekenis, dat maakt ze zo bijzonder. 

groene aventurijn armband

De groene aventurijn is nieuw toegevoegd aan de collectie. Groene aventurijn staat voor stabilisatie en positieve energiestromen. Het brengt emoties in balans. Het helpt bij geluk en voorspoed aantrekken. Groene kristallen staan bekend dat ze geestelijke rust geeft en ze herstellen de vermoeide geest.  Groen bevat de krachtige energie van de natuur, groei en expansie. Groen bevat de krachtige energie om te willen vermeerderen.  Wil je meer weten over  edelsteen en kleuren healing? Ik heb een mooie blog daarover. 

pyriet armband

Ook een mooie en de eerste petite armband met een goud rvs kraal, hele mooie combinatie met de pyriet. Pyriet is een sterk aardende steen, en het help je bij zelfreflectie. De pyriet petite armband kan je ook heel mooi combineren met de dalmatiër petite armband. Hele mooie combinatie.

unakiet armband

De unakiet is ook gecombineerd met de goud rvs kralen. Wist je dat de kleur goud voor spirituele vrijheid en verlichting staat en het brengt evenwicht. Goud is warmte, glans en welvaart. Het straalt luxe uit. Ook staat goud voor innerlijke wijsheid. Het ontspant en geeft veiligheid. Het mooie ervan is dat goud  voor het symbool van zon, levenskracht en groei staat. Het brengt warmte en het geeft je energie en zuivert je lichaam. Dus een hele mooie combinatie met de unakiet. Unakiet is een steen van emotionele balans & healing. Omdat de unakiet uit 2 mineralen bestaat, beschikt hij over tweedelige eigenschappen. Het groene stelt natuur en balans voor en het roze verwijst naar liefde en medeleven. 

fluoriet armband

De laaste van de petite collectie is de fluoriet petite. Fluoriet de steen van helderheid en focus. Fluoriet maakt je beste eigenschappen  nog effectiever, het vergroot je zelfvertrouwen. Ook stimuleert het de focus en concentratie. Fluoriet zorgt  voor harmonie als er chaos en onrust is.

De petite collectie bestaat uit 10 kristallen armbanden. Die kan je allemaal hier bekijken. Laat zeker weten welke petite je favoriete is.

gemstone bracelet

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.