Nieuwe maan

Nieuwe maan

Nieuwe Maan


24 maart was het nieuwe maan, bij nieuwe maan is de maan 0% zichtbaar vanaf de aarde, maar de energie is toch sterk voelbaar. Een goede moment om vooruit te kijken, plannen te maken en nieuwe dingen uit te nodigen in je leven. En dat kan je heel goed doen met de intenties die je zet tijdens de nieuwe maan. Door je intenties en wensen het universum in te sturen tijdens de nieuwe maan, kun je je onderbewust positief beïnvloeden en roep je de oerkracht van de maan op om je wensen te realiseren.Probeer elke dag een moment te vinden om je wens te manifesteren. Je kunt hiervoor ook een fijne visualisatie-

oefening doen of een vision board maken. De eerste stap is het opschrijven van je doel. Visualiseer hoe dat eindpunt eruit ziet, en de weg ernaartoe. Neem je voor om bij elke nieuwe maan een stap te zetten, die je dichterbij je doel brengt.

 


De bijpassend kristal voor nieuwe maan is de aquamarijn. 

De aquamarijn helpt je om je geest aan te scherpen en een doelgerichte beslissing te nemen. Het geeft je focus, doorzettingsvermogen en steunt je bij het zetten van je intentie. De aquamarijn vermindert angst om te falen, het helpt ook bij het uitstel gedrag waar je meteen actie durft te nemen. Het is ook de steen van het loslaten, het helpt je loslaten om met een nieuw begin te starten.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.