Nieuwe maan ceremonie

New moon & crystal ceremonie

Nieuwe maan staat voor het afsterven van het oude en het prille begin van iets nieuws.  Tijd om naar binnen te gaan. Tijd om los te laten om te vergeven. Hele belangrijke stap want om met iets nieuws te beginnen moet je het eerste afronden en loslaten zodat je focus volledig op het nieuwe is. 


Daarom wil ik deze ceremonie doen om samen te verbinden, samen los laten. Bij deze ceremonie ga ik  kaarten trekken, ik maak dan gebruik van een van mijn edelstenen kaarten deck. We gaan dan samen onze wens lijst maken en doelen stellen. Edelsteen programmeren die je gaat meenemen en die je blijft herinneren je focus bij je wensen te houden, en die jou iedere stap herinnert en die je guide om je doelen en wensen waar te maken. 


Wat staat er op het programma deze avond?

  • verbinding cirkel
  • Nieuwe Maan ceremonie 
  • edelsteen met nieuwe maan 
  • affirmatie schrijven
  • edelsteen programmeren
  • Edelsteen reading

    Ja, ik doe mee    

En je ontvangt ook een edelsteen van mij die je kan programmeren maar je kan natuurlijk ook je eigen steen gebruiken.

Bij aanmelding ontvang je een Bergkristal. En deze kan je op de ceremonie avond gebruiken om te programmeren met een affirmatie

Bergkristal is een steen die je helpt om dingen helder te zien. Zo kan het je helpen om je dromen en doelen helder vast te leggen helder op te schrijven, zo wordt je stappen ernaar duidelijk. Bergkristal maakt energiek, wilskrachtig, doelgericht.

Regelmatig mediteren met bergkristal helpt je je intuïtie en je innerlijk oog te ontwikkelen.

De ceremonie is op dinsdag 11 mei om 20.30. de ceremonie vindt plaats online. Je ontvang een link waarmee je makkelijk mee kan doen. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.